Μένουν όλοι, μαζί τους και τα προβλήματα

Ο υπό επιτήρηση Κετσπάγια δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί όπως θα ήθελαν ορισμένοι, η διοίκηση για τους δικούς της λόγους δεν μπορεί να τον απολύσει έτσι η συνέχεια θα είναι αυτή που τους θέλει όλους να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια ανάκαμψης. Πρόκειται για μια προσπάθεια με τεράστιο βαθμό δυσκολίας αφού τα προβλήματα παραμένουν ενώ κάποια από αυτά αυξάνονται.

Το πόσο θα αντέξουν όλοι να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία. Μπορεί τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν τόσο νωρίς όσο και μετά τον επόμενο αγώνα στο Τσίρειο απέναντι στον Άρη.

Η προσπάθεια να σωθεί ότι σώζεται περιστρέφεται πλέον γύρω από δυο πυλώνες.

Ο πρώτος αφορά την ενίσχυση του τεχνικού τιμ έτσι ο Τόζα Σάμπουριτς από τον επόμενο αγώνα μάλλον θα βρίσκεται στον πάγκο δίπλα από τον Κετσπάγια. Η εντονότερη ενεργοποίηση του στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα.

Η επόμενη κίνηση που θα δούμε φαίνεται να είναι αυτή που αφορά ενίσχυση και στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης αφού έχει εντοπιστεί και εκεί κενό ή για να είμαστε πιο σωστή ανεπάρκεια.  Εδώ προκύπτει και το θέμα του αν η διοίκηση θα συνεχίσει να συντηρεί διπλοθεσίτες και βάλε για ψυχολογικούς λόγους και εις βάρος της οικονομικής βιωσιμότητας της εταιρείας ΑΠΟΕΛ!

Ο δεύτερος πυλώνας που είναι το ίδιο αν όχι και πιο σημαντικός είναι αυτός που αφορά το κλίμα στον Αρχάγγελο και την πρόθεση να πληρώσει ο Κετσπάγια και μόνο τα σπασμένα. Η διοίκηση προσπάθησε και χτες να στείλει το μήνυμα ότι ο προπονητής θα παραμείνει μέχρι το τέλος θέλοντας να θέσει και τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους.

Κατά πόσο λήφθηκε το μήνυμα ή αν θεωρούν κάποιοι ότι ακόμα μια απώλεια θα φέρει την έκρηξη είναι κάτι που θα γνωρίζουμε σύντομα.

Πάντως το κλίμα εξακολουθεί να είναι βαρύ και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!