Μέρες εξελίξεων

Η ομάδα θέλει και πρέπει να κάνει τέσσερις μεταγραφές τις επόμενες 24 μέρες οπότε οι αρμόδιοι τρέχουν σε εντατικούς ρυθμούς το κεφάλαιο ενίσχυσης. Το ζητούμενο δεν είναι απλά να έρθουν κάποιοι αλλά αυτοί να μπορέσουν να βοηθήσουν πραγματικά τους επόμενους μήνες.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτό και για άλλα…

Για τη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ: «Τη φιλοσοφία του κ. Κόρε την έκαναν πράξη οι παίκτες. Είχαμε κι άλλα παιχνίδια που παίξαμε καλά αλλά δεν ήταν ο κανόνας αλλά η εξαίρεση. Αυτό το οποίο περιμένουμε να διαπιστώσουμε είναι να έχει διάρκεια η ομάδα. Να έχει συνέχεια και σταθερότητα και αυτό περιμένουμε να το δούμε και αύριο ».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που υπό προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσει και την έκτη θέση. Δείχνει ότι είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να σκοράρεις απέναντι της. Το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε με βάση της ποιότητα των παικτών μας και αν το καταφέρουμε θα φτάσουμε στο στόχο μας».

Αν προλαβαίνει τον Ολυμπιακό ο Ζοαζίνιο: «Θα αξιολογηθεί στην τελευταία προπόνησή αλλά δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή. Ούτε ο Σάβιτς έχει δικαίωμα συμμετοχής γιατί δεν ήταν δηλωμένος στο ρόστερ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή»

Για το κεφάλαιο της ενίσχυσης: «Είμαστε σε μια διαδικασία συζητήσεων με παίκτες που έχουν υποδειχθεί. Είμαστε σε μέρες εξελίξεων. Αυτές οι μέρες μέχρι και το τέλος του Φλεβάρη θα είναι για τον ΑΠΟΕΛ μέρες εγρήγορσης σε όλους τους τομείς».

Για το θέμα των ξένων διαιτητών: «Έχουν περάσει δυο βδομάδες από τη συνέλευση της ΚΟΠ. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Μέσα από τη συνέλευση πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις. Κανείς δεν επέμεινε ιδιαίτερα επί του θέματος. Νομίζω ότι αυτοί που πρέπει να απαντήσουν είναι αυτοί που ζητούν αυτό το πράγμα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X