Μέσα από το φακό του αρχηγού

Η καθυστέρηση στην απόκτηση αριστερού μπακ οδήγησε στην επιστράτευση του Αλεξάνδρου στους πιο κρίσιμους αγώνες της χρονιάς. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ ανταποκρίθηκε στον καλύτερο δυνατό βαθμό και μετά την αξέχαστη πρόκριση είχε να πει πολλά τα οποία ως συνήθως ήταν άκρως σημαντικά:

«Από χθες είναι δύσκολο να εκφραστώ με λόγια. Ήταν παρά πολύ έντονες οι στιγμές, νιώθαμε όλοι μεγάλη πίεση και αφοσιωθήκαμε στην προσπάθεια. Δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι δεν θα βάζαμε ένα γκολ. Ήταν συγκλονιστικό, ήταν κάτι που δεν το ζήσαμε ξανά. Στο τελευταίο λεπτό βάλαμε γκολ και ήρθαν απανωτά το δεύτερο και το τρίτο. Ήταν στιγμές που έχουν χαραχθεί στο μυαλό μας και το ζήσαμε έντονα. Για μένα μαζί με την Κοπεγχάγη και την Βίσλα ήταν τα πιο έντονα παιχνίδια που είχαμε στην Ευρώπη» είπε αρχικά ο Αλεξάνδρου και πρόσθεσε:

«Για μένα το σημαντικό είναι ότι μέσα στις επιτυχίες ήταν και αποτυχίες, σε στιγμές που θεωρούσαμε ότι αξίζαμε να προκριθούμε και δεν το καταφέρναμε Αυτές οι στιγμές μας έχουν προετοιμάσει για να είμαστε πιο σωστοί στην διαχείριση παιχνιδιών για να μπορούμε να προκρινόμαστε συνεχόμενα σε ομίλους. Οι αποτυχίες μας έκαναν δυνατούς και αυτό έγινε στο ΑΠΟΕΛ».

Το ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι ανέβηκε επίπεδο…

«Το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα φαίνεται. Είναι στο DNAτης ομάδας να καταφέρνει πράγματα που για άλλους θεωρούνται άπιστα όνειρα. Πρέπει όμως να είμαστε ταπεινοί και σεμνοί. Είμαστε ευλογημένοι που τα ζήσαμε όλα αυτά και πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν προσφέρει σε αυτή την ομάδα και να προχωρήσουμε».

**«Είναι η ποιότητα, η εμπειρία και η δίψα που φέρνουν οι νέοι παίκτες που έρχονται και θέλουν να πετύχουν πράγματα που πέτυχε προηγούμενος στο ΑΠΟΕ. Τα τελευταία χρόνια το πετυχαίνουμε σχεδόν σε άριστο βαθμό. Αυτό που πετυχαίνει το ΑΠΟΕΛ δεν το κάνουν μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Οι συνεχόμενες προκρίσεις είναι μεγάλο επίτευγμα. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να μείνουμε ταπεινοί γιατί είναι ακόμα πιο σημαντικά τα επόμενα δυο παιχνίδι στην Ευρώπη».

Για την δική σου παρουσία…

«Υγεία πάνω από όλα. Προτιμώ να μην σχολιάζω την απόδοση μου. Εγώ προσπαθώ πάντα για το καλύτερο».

Για την παρουσία του κόσμου…

«Ήταν από τα παιχνίδια που ο κόσμος βοήθησε, είχε μεγάλη πίστη και μας έσπρωξε ειδικά προς το τέλος, εκεί που προέκυψε μια νευρικότητα. Ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε το καλύτερο. Ο κόσμος έδωσε το κάτι παραπάνω και πετύχαμε κάτι που στο 90΄ φάνταζε πολύ δύσκολο. Ούτε οι παίκτες, ούτε ο κόσμος τα παράτησαν και πετύχαμε αυτή την πρόκριση».

**«Έχουμε εμπιστοσύνη στον τρόπο παιχνιδιού που του προπονητή, στον τρόπο που προπονούμαστε και περιμέναμε την επιτυχία για να μπορέσει η ομάδα να δείξει περισσότερα πράγματα. Η επιτυχία αυτή θα μας δώσει την ώθηση που χρειάζεται και την εμπιστοσύνη όλων όσων βρίσκονται γύρω από την ομάδα».

Πλέον ενώπιον σας μια μεγάλη πρόκληση, αυτή των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ…

«Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση και είμαστε χαρούμενοι που την έχουμε ενώπιον μας. Σκοπεύουμε να δώσουμε περισσότερα. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε σχέση με αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν μείνουμε ταπεινοί και αφοσιωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!