Μέσα ο Βάντερ, έξω ο Ντε Βινσέτι

Η έμπνευση του Κετσπάγια να παρατάξει στον αγώνα με την Αελ την ομάδα με τρία αμυντικά χαφ τα οποία λειτούργησαν άψογα και στο δημιουργικό κομμάτι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να δούμε έναν καταιγιστικό ΑΠΟΕΛ. Κάθε αγώνας έχει τις ιδιαιτερότητες του κάτι που σημαίνει ότι το πλάνο μπορεί να αλλάξει αναλόγως του αντιπάλου αλλά όλα συνηγορούν ότι στο αυριανό τελικό θα δούμε και πάλι τους Μοράις, Αρτυματά και Βινίσιους να παίρνουν θέση μάχης.

Η σίγουρη αλλαγή αφορά την επιστροφή του Βάντερ στο αρχικό σχήμα αντί του τιμωρημένου Ντε Βινσέτι με τον Βραζιλιάνο να παίρνει θέση στα άκρα με τον Εφραίμ. Εναλλακτική επιλογή είναι αυτή του Χαραλαμπίδη αλλά σε έναν αγώνα όπου η νίκη είναι μονόδρομος είναι πιθανότερο να κριθεί καταλληλότερος ο Βάντερ.

Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου που θα επιτρέψει στους παίκτες να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα. Αυτό θα βοηθήσει στο να κλείσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Βάτερμαν και ακολούθως να επιτεθούμε από τα άκρα ή και τον κεντρικό διάδρομο με στόχο το γκολ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X