Μεταγραφές τέλος, ούτε ο Τρίσκο

Η ομάδα μας θα πορευτεί με το υφιστάμενο ρόστερ αφού ο Φινκ κρίνει ότι δεν υπάρχει η ανάγκη αλλά και η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η 3η μεταγραφή για την οποία έγιναν σοβαρές σκέψεις αλλά και ενέργειες. Η περίπτωση που απασχόλησε έντονα τους υπεύθυνους τα τελευταία 24ωρα ήταν αυτή του Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ και στον οποίο έγινε κρούση και υπήρξε καταρχήν συμφωνία.

Ο Φινκ έμαθε και είδε όλα όσα έπρεπε για τον Σκοπιανό πρώην παίκτης μας και παρόλο που σχημάτισε θετική άποψη για την αξία του Τρίσκο, έκρινε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να κοπεί κάποιος από τους ξένους που υπάρχουν στο υφιστάμενο ρόστερ προκειμένου να γίνει η μεταγραφή.

Η μεγάλη εικόνα όμως πέραν των συσχετισμών ξένων – κοινοτικών που ήταν και ο λόγος που ο εκκρεμούσε η αποδέσμευση Παπάζογλου, θέλει τον Φινκ να κρίνει ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί και να ανακάμψει.

Όπως δήλωσε και μετά τον αγώνα του κυπέλλου η έστω και σταδιακή επιστροφή των τραυματιών σε συνδυασμό με τις προσθήκες των Λάνιγκ και  θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για να κλείσει η χρονιά όπως θέλουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!