Μια και βλέπουμε

Δεν μπορεί πλέον να αποτελεί υποψία ή εκτίμηση αλλά για ξεκάθαρη πρόθεση. Αναφερόμαστε στο μεταγραφικό πλάνο το οποίο ουσιαστικά αφορά την απόκτηση ενός και μόνο παίκτη. Αυτός θα είναι επιθετικός ο οποίος θα αναπληρώσει ουσιαστικά το κενό του Ντελατόρε. Όλα αυτά προκύπτουν από την εκτίμηση του Τραμεντσάνι ότι είναι ικανοποιημένος από το υπάρχον ρόστερ αλλά και από την οικονομική στενότητα που υπάρχει.

Ο Πετεβίνος μίλησε για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας..

Για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου και την αποκοπή πλέον του τελευταίου παίκτη από την ακαδημία και την πρώτη ομάδα που πρωταγωνιστούσε: «Να θέσουμε μια παράμετρο πολύ σημαντική. Ήταν μια γενιά που «επιτρεπόταν» να πάρουν οι Κύπριοι περισσότερες ευκαιρίες και αφού είχε και λιγότερους ξένους παίκτες. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει από πλευράς εξέλιξης και αυτό κάνει δύσκολα τα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να παίζουν Κύπριοι. Εμείς είμαστε μια ομάδα που μας ενδιαφέρουν οι Κύπριοι παίκτες. Δεν ξέρω αν είναι συμβολικό αυτό που συνέβη με το ντεμπούτο του Αρτερμίου που αντικατέστησε τον Νεκτάριο με την Αγία Νάπα. Συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, είναι στη λίστα Β’. Ο κ. Τέτι και ο προπονητής της ομάδας κ. Τραμετσάνι δίνουν βάση στο θέμα των ακαδημιών».

Για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και τον Ερμή: «Η ομάδα μας τρέχει ένα νικηφόρο σερί, έχει αποκτήσει αγωνιστική συνέπεια που θέλουμε να διατηρήσουμε και να καλύψουμε και τις βαθμολογικές απώλειες. Στόχος είναι η κορυφή. Φιλοξενούμε τον Ερμή γνωρίζοντας ότι η ομάδα είναι στον πάτο της βαθμολογίας και κάνει προσπάθεια να επιβιώσει. Θα έχει νέο προπονητή και άρα υπάρχει κάτι το άγνωστο. Δεν μπορούν να αλλάξουν και πολλά όμως μπορεί να γίνει κάτι και να ξαφνιαστείς, άρα πάμε υποψιασμένοι».

Για τον Μερκή: «Δεν είχε κάτι σοβαρό. Κράμπες είχε αντιμετωπίσει. Θα δούμε τους ποδοσφαιριστές σήμερα και θα αποφασίσει ο κ. Τραμετσάνι ποιοι θα είναι στην 20άδα. Είναι η επανεμφάνιση των Χέσους Ρουέδα και Μηνά Αντωνίου. Έχουν πάρει αγωνιστικά λεπτά και διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Έδωσαν και μηνύματα κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο για τον κ. Τραμετσάνι». 

Για το γεγονός ότι ο προπονητής του Ερμή είναι Ιταλός: «Δεν ξέρω αν στην προϊστορία ενός κυπριακού αγώνα έτυχε να έχουμε δυο Ιταλούς προπονητές που να συγκρούονται».

Για τις μεταγραφές: «Θα αφαιρεθεί από το ρόστερ ο Ντελατόρε και θα πάρουμε ένα φορ. Αυτό είναι δεδομένο. Το αν θα προκύψει κάτι άλλο δεν το ξέρω. Μιλούμε για το θέμα των αποφάσεων αυτή τη στιγμή. Ο κ. Τέτι δουλεύει σ’ αυτό το κομμάτι. Στόχος είναι να έρθει ένας επιθετικός που θα προσδώσει ποιότητα και μια διαφορετική προσέγγιση στην ομάδα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!