Μια νέα αρχή

Είπαμε πολλά για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου όταν ήταν στον ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα την εποχή που φορούσε επάξια το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο πρώην παίκτης μας και για πάντα οπαδός του Θρύλου αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το σύντομο πέρασμα του από τη Δόξα.

Το μήνυμα του συγκινητικό αλλά και σημαντικό αφού επιστρέφει στο σπίτι του για να υπηρετήσει το ΑΠΟΕΛ ως προπονητής των ακαδημιών.

“Με περηφάνια και ευγνωμοσύνη τερματίζω την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής. Τελευταία όλα έτρεξαν τόσο γρήγορα που τελικά κατέληξα οτι το σώμα αντέχει, η ψύχη και το μυαλό θέλουν να συνεχίσω, αλλά ήρθε η κατάλληλη στιγμή να μπεί μια τελεία σε όσα έγραψε η ιστορία για τον ποδοσφαιριστή Νεκτάριο.

Θα προχωρήσω στην επόμενη πρόκληση με τον ίδιο ενθουσιασμό, προσήλωση και πάθος που ξεκινούσα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά πλέον βλέποντας στα μάτια του κάθε ποδοσφαιριστή, κάθε ηλικίας, ένα παιδί και μαθητή μου στον οποίο οφείλω να δώσω ότι θα έδινα σε κάθε δικό μου παιδί.

Απλά, ξεκάθαρα, ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα αλλά και όσους με αμφισβήτησαν. Οι μεν μου έδωσαν πίστη, οι δε, επιπλέον κίνητρο.

Ξεχωριστό ευχαριστώ αξίζει φυσικά η οικογένεια μου και ειδικότερα η σύζυγος μου για την επιμονή, υπομονή και στήριξη όλα αυτα τα χρόνια”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!