Μια νίκη, ένα πρωτάθλημα

Η μέρα που περιμέναμε από την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος έφτασε. Μια δύσκολη από κάθε άποψη χρονία μπορεί να ολοκληρωθεί θριαμβευτικά αν κερδίσουμε την Ανόρθωση. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει τα στοιχεία που θα του επιτρέψουν να επιβληθεί επί ενός ύπουλου αντιπάλου και αυτό πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη.

Τις τελευταίες ώρες η διοίκηση Πετρίδη έχει εντείνει τις προτροπές και το κάλεσμα προς τον κόσμο να πάει στο γήπεδο με τη σωστή προσέγγιση αφού δεν πρόκειται για φιέστα και πάρτι τίτλου.

Ο Μπαλταζάρ από την πλευρά του προσπάθησε να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν η θέληση για το 6ο συνεχόμενο θα κωδικοποιηθεί σε πράξεις που θα λιώσουν την όποια αντίσταση.

Η φιλοσοφία του αγωνιστικού πλάνου δεν θα αλλάξει αφού η μεσαία γραμμή θα παίξει καταλυτικό ρόλο έτσι ώστε να επιβληθούμε και να πετύχουμε τα γκολ της νίκης. Ο Εμπεσίλιο λογικά θα είναι βασικός όπως και ο Ντε Καμάργκο ενώ ο Σόουζα καλείται να συνεχίσει τις επιβλητικές εμφανίσεις του.

Τέλος ο κόσμος θα παίξει το δικό του ρόλο αφού έστω και χωρίς τον συντονισμό των οργανωμένων καλείται να δημιουργήσει ατμόσφαιρα που θα σπρώξει τους παίκτες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X