Μια νίκη = πρωτάθλημα και ανανέωση

Ο χώρος του ποδοσφαίρου θεωρείται απρόσμενος για το τι μπορεί να επιφυλάξει σε έναν ποδοσφαιριστή ή προπονητή και ο ΑΠΟΕΛ φροντίζει να το επιβεβαιώνει αυτό στις πλείστες των περιπτώσεων με θετικό τρόπο.

Η περίπτωση του Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι ίσως μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Και αυτό γιατί το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί ο Πορτογάλος προπονητής θα ήταν ότι με το τέλος της χρονιάς θα μπορούσε να στεφθεί πρωταθλητής, με μια ομάδα μάλιστα που μέχρι πριν δυο μήνες ήταν αντίπαλος της.

Η φιλοσοφία της διοίκησης Πετρίδη είναι τέτοια που ο Μπαλταζάρ βρίσκεται ένα 90λεπτό μακριά από το να προσθέσει στο σύντομο βιογραφικό του ως προπονητής την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποδέχτηκε να έρθει στην ομάδα μας σε μια δύσκολη περίοδο, κρίνοντας φυσικά ότι μπορούσε να βοηθήσει στην ανατροπή των δεδομένων.

Δέχτηκε επίσης μια συνεργασία τριών μηνών θεωρώντας ότι αν τυχόν καταφέρει να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θα κριθεί και ως ο καταλληλότερος και για τη νέα χρονιά.

Σε αυτή τη λύση φαίνεται να προσανατολίζονται και οι διοικούντες παρόλο που αξιολογούν και άλλες περιπτώσεις, γνωρίζοντας όμως ότι δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X