Μην σταματάς ούτε λεπτό

Τα διαφορών ειδών προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι αρκετά για να μας στερήσουν την χαρά του να κερδίσουμε το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ και να ανοίξουμε τη διαφορά από την Αεκ στο +5. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του ανωτερότητα αλλά και τη διάθεση του να κερδίσει αφού πολλές φορές οι αγώνες με την Ομόνοια καθορίζονται και από το πάθος.

Τα τελευταία χρόνια οι πράσινοι καταφέρνουν στον θεωρητικά εκτός έδρας αγώνα μας να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας ο οποίος έγινε και λόγος ύπαρξης τους αφού ως ομάδα δεν καταφέρουν να κατακτήσουν κάποιο τίτλο. Σήμερα δεν έχουμε την πολυτέλεια να γίνει ούτε και αυτό έστω και αν το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Ο Κετσπάγια ξέρει τι θα βρούν απέναντι τους οι παίκτες μας και αμέσως μετά τον αγώνα της Τρίπολης επικεντρώθηλε σε όσα πρέπει να γίνουν για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας ξέρει ότι έχουμε και πάλι θέμα με την αμυντική λειτουργία. Πρακτικά θα πρέπει να δούμε αν θα υπάρξει αλλαγή στο αριστερό άκρο με τον Αλεξάνδρου να χρίζεται βασικός.

Δεν ξέρουμε πόσοι χόχοι θα είναι στο γήπεδο αλλά είναι δεδομένο ότι δεν υπήρξε αρκετό χρόνος και η καλύτερη δυνατή οργάνωση έτσι ώστε να διατεθούν όλα τα εισιτήρια που μας αναλογούν. Σε κάθε περίπτωση όσοι βρεθούν στη νότια σήμερα θα πρέπει να δώσουν τη δική τους μάχη για να βοηθήσουν τους παίκτες. Όλα τα άλλα είναι αντι ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!