Μηνύματα, Κύπριοι και μεγέθη

Ο ΑΠΟΕΛ παρατάχθηκε χωρίς Κύπριους μετά από καιρό στον αγώνα πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν μπορεί να προκαλεί εντύπωση ή να θεωρείται αρνητικό. Ο Πετεβίνος κλήθηκε πάντως να το σχολιάσει όπως επίσης και στο κατά πόσο η ομάδα μας έστειλε μηνύματα σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθημα:

Αναλυτικα όσα δήλωσε στο Super Sport FM:

«Ήταν η πιο πειστική εμφάνιση της αγωνιστικής. Θα έλεγα πως δείξαμε τον απαιτούμενο χαρακτήρα χωρίς να αλλάξουμε ρυθμό, ακολουθώντας το ίδιο πλάνο από την αρχή, με σταθερή απόδοση. Πετύχαμε μια άνετη νίκη παρά το γεγονός ότι αγωνιζόμασταν σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που είχε ήδη δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Έχει πολλαπλά οφέλη η νίκη. Αυτό μας προσφέρει αυτοπεποίθηση ενώ στην ενδεκάδα ξεκινήσαμε με πέντε νέα αποκτήματα και άλλα τρία μπήκαν ως αλλαγές. Έδειξαν ότι έχουν ενσωματωθεί και άφησαν ευχαριστημένο τον προπονητή που έμεινε ικανοποιημένος, από την παραγωγή και την αποτελεσματικότητα. Σκόραραν και οι επιθετικοί μας,. Υπήρξε δημιουργικότητα και στους παίκτες του κέντρου».

Για το αν έστειλε ένα μήνυμα στις συνδιεκδικητές του τίτλου το ΑΠΟΕΛ:

«Το ΑΠΟΕΛ δεν σκοπεύει να στέλνει μηνύματα. Έχει ένα διαχρονικό στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος επενδύσαμε σε κάποιους ποδοσφαιριστές για να έχουμε ένα πιο μακροχρόνιο πλάνο. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Αυτό θέλουμε να πράξουμε και φέτος, κτίζεται μια ομάδα γιατί θα έχουμε μια μακρά περίοδο με πάρα πολλούς αγώνες. Αν δεν έχεις το ρόστερ και την ποιότητα να τα ανταπεξέλθεις, δεν θα τα καταφέρεις».

Για το ότι δεν υπήρχε Κύπριος στην ενδεκάδα:

«Είναι η πρώτη φορά που θα πληρώσουμε πρόστιμο για την απουσία δυο Κυπρίων στην ενδεκάδα. Αυτό είναι και θέμα των επιλογών του προπονητή, υπάρχουν Κύπριου που κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε πέντε παιχνίδια σε διάστημα 18 ημερών. Εμείς θέλουμε να επενδύουμε στον Κύπριο ποδοσφαιριστή και αυτό δεν αλλάζει».

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ:

«Αναχωρούμε αύριο στις 10:00 το πρωί. Θα ακολουθήσει προπόνηση στις 18:15 ώρα Ισπανίας και στις 19:00 προπόνηση. Μας έτυχε να έχουμε στον όμιλο μας κάποιες από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Έχουμε πίστη στις δικές μας δυνατότητες, θα πάμε να κυνηγήσουμε το καλύτερο και όπου μας βγάλει. Πάντα έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας. Αναγνωρίζουμε τα μεγέθη και δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει τα όνειρα της».

Για τα αγωνιστικά:

«Μιλάνοφ, Μπερτόλιο, Εφραίμ και Ιωάννου είναι εκτός. Χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X