Μήπως πρέπει να κάνουμε υπομονή;

Οι σαφέστατες ενδείξεις σε σχέση με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ συνηγορούν στο ότι δεν ήταν αυτός που ανέμεναν οι οπαδοί μας. Χωρίς καμία αμφιβολία δεν ήταν έγκαιρος ενώ υπάρχουν αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν είναι ούτε και ποιοτικός. Εννοείται επίσης ότι η αντίθετη άποψη του Κρίστιανσεν δεν μετρά και πολύ για τους πλείστους οπαδούς μας αφού είμαστε πραγματικοί προπονητές της κερκίδας.

Ήρθε όμως ο χτεσινός αγώνας στο Αμμόχωστος να μας στείλει ένα μικρό αλλά σημαντικό μήνυμα. Το ντεμπούτο του Λάγο και τα δεκαπέντε λεπτά συμμετοχής του Ντε Καμάργκο έδειξαν ότι ίσως να είναι τελικά παίκτες που μπορούν να δώσουν ουσιαστική και πραγματική βοήθεια σε δυο θέσεις που έχουμε τρομερή ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Δεν ξεχνάμε ότι οι υπεύθυνοι έδειξαν τρομερή ανεπάρκεια όταν επέλεξαν τον Λάγο αφού υποτίμησαν σε προκλητικό βαθμό την ανετοιμότητα του. Όμως πλέον ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το ζητούμενο είναι να μπορέσει ο συγκεκριμένος παίκτης να δώσει τις βοήθειες που θέλουμε. Η αποχή φάνηκε χτες όπως επίσης και το ότι είναι παίκτης που ξέρει να αμυνθεί σωστά.

Ο Ντε Καμάργκο άνοιξε λογαριασμό με τα δίκτυα κάνοντας μια κίνηση που θέλουμε να δούμε πολλές φορές φέτος από αυτόν. Τις προηγούμενες φορές που έπαιρνε 10λεπτα ήταν μέσα στις φάσεις αλλά τα τελειώματα του έδωσαν αφορμές για πολλά σχόλια. Χτες έκανε αυτό που έπρεπε ενώ και η ασιστ του έδειξε ότι έχει και άλλες ικανότητες.

Υπομονή λοιπόν ελπίζοντας ότι η ομάδα θα ανεβάζει κάθε εβδομάδα στροφές. Η και λίγο συχνότερα αφού μόνο έτσι θα κερδίσουμε την Πέμπτη την Αστάνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!