Μυρίζει comeback

Οι ενδείξεις και τα αποτελέσματα είναι θετικά αφού η προσπάθεια ενός ακόμα comeback που θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα δείχνει εφικτό. Ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι στη 3η θέση αλλά η διαφορά μειώθηκε στο -2 από την κορυφή και όλοι πλέον είναι μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Η ομάδα μας με τις τρεις συνεχόμενες νίκες έστειλε μήνυμα ανάκαμψης και όχι μόνο. Οι αγώνες που απομένουν είναι τόσοι που αν ο καθένας κάνει το μάξιμουμ το τέλος θα μας βρει και πάλι πρωταθλητές.

Το να παρελθοντολογούμε για τον τρόπο που λόγο που ήρθαν ήττες όπως αυτή με τη Δόξα δεν βοηθά. Ο ασθενής ΑΠΟΕΛ δείχνει αργά αλλά σταθερά βήματα προόδου τα οποία πρέπει να συνεχίσουν. Το σερί νικών είναι το καλύτερο φάρμακο και από τη στιγμή που πετύχαμε το στόχο μας στο Τσίρειο οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική.

Ο προβληματικός ΑΠΟΕΛ θα ήταν σε ακόμα καλύτερη θέση αν η διαιτησία φέτος δεν ήταν τόσο προβληματική. Όταν ακόμα και ο Κουτσοκούμνης δηλώνει ότι η βαθμολογία έχει αλλοιωθεί δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Και εννοείται ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι από τους άμεσα και αρνητικά επηρεαζόμενους.

Η τεχνική ηγεσία εξακολουθεί να έχει δύσκολο έργο αλλά και ένα ρόστερ αποτελούμενο από τις καλύτερες μονάδες. Απαιτείται να γίνουμε πιο ομάδα, όσες δυσκολίες και αν δημιουργούν οι τραυματισμοί. Οι τρεις μεταγραφές και κυρίως αυτές των Μιλάνοφ και Γιαννιώτα ήδη παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάκαμψη ενώ επιβάλλεται να γίνει και η τέταρτη αφού ο Πιατκόφσκι δεν υπολογίζεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!