Μόνο αν τους κερδίσει αυτούς

Η πρόσληψη του Τραμεζάνι έγινε στην καλύτερη περίπτωση δεκτή με επιφυλακτικότητα από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Εννοείται ότι υπάρχουν και αυτοί που είναι έξω φρενών για ακόμα ένα λόγο με τη διοίκηση Πετρίδη που τόλμησε να φέρει στην ομάδα έναν προπονητή χωρίς παραστάσεις και που φαίνεται να έχει εθνικές ιδέες αντίθετες με αυτές που πρεσβεύουν την ομάδα μας.

Τα δεδομένα δεν είναι και πολύ διαφορετικά από ότι σε άλλες περιπτώσεις όπου καθοριστικές αποφάσεις της διοίκησης αντιμετωπίστηκαν με δυσπιστία από τους οπαδούς. Η διαφορά ίσως είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμής η κατάσταση είναι οριακή.

Η ανάγνωση του βιογραφικού του Τραμεζάνι δεν πείθει αλλά ο Τέτι που μάλλον κάνει πλέον κουμάντο τον έκρινε ως καταλληλότερο.

Επειδή και αυτός μπορεί να είναι εκτός τόπου και χρόνου αυτό που στο τέλος της ημέρας έχει σημασία είναι να μπορέσει ο Τραμεζάνι να κερδίσει τους παίκτες.

Η προσπάθεια άρχισε από χτες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντα καθοριστικές. Ο Ιταλός μέσα από την αγωνιστική και όχι μόνο προσέγγιση του καλείται να διαψεύσει του προπονητές της κερκίδας και παρά τις αντίξοες συνθήκες να βγάλει τη χρονιά οδηγώντας μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!