Μόνο έτσι ανατρέπεται

Ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να πετύχει νίκη-πρόκριση αν στον επανληπτικό παρουσιαστεί διαφορετικός. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πουθενά αλλού. Ο εκρπόσωπος τύπου της ομάδας μας φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη αυτή. Ο Πετεβίνος σχολιάσε στον sport fm αυτά που έγιναν ψες και αυτά που θέλει να γίνουν στις 24 Αυγούστου:

«Σε αυτούς τους προκριματικούς αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Επιστρέψαμε με ήττα, ένα αποτέλεσμα δύσκολο αλλά μας αφήνει αρκετά περιθώρια για να διατηρούμε ζωντανές τιε ελπίδες μας για την πρόκριση. Εναπόκειται σε εμάς να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι αγωνιστικά για να διεκδικήσουμε ότι δικαιούμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ένα παιχνίδι θα διαφέρει από το άλλο. Χθες είχαμε μια αγωνιστική φιλοσοφία να εξουδετερώσουμε τα αγωνιστικά ατού του αντιπάλου σε ένα γήπεδο που είναι οι αντίπαλοι πλεονέκτημα και μια ομάδα ένα μήνα πιο έτοιμη από εμάς» είπε αρχικά ο κ. Πετεβίνος και πρόσθεσε.

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί αμυντικά αλλά δυστυχώς ήρθε η φάση δυο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου σε ένα σημείο ιδιαίτερο όπου σε μια ανορθόδοξη επίθεση δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό άλλαξε τα δεδομένα στην επανάληψη αλλά στο τέλος της ημέρας δεν μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα δεν προσπάθησε. Τα δεδομένα είναι ενώπιον μας και καλούμαστε να τα ανατρέψουμε».

«Πετύχαμε ένα αποτέλεσμα που να μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην ρεβάνς αλλά πρέπει να βελτιωθούμε αγωνιστικά, να έχουμε εμείς την κατοχή και την δημιουργία ευκαιριών, να βάλουμε την μπάλα στα δίκτυα και όλα αυτά θα είναι η ιδανική εξέλιξη. Αν δεν το κάνουμε αυτό δεν θα περάσουμε».

«Δεν είναι θέμα ανατροπής. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτό που βλέπει κάποιος είναι ότι κάθε ομάδα εκμεταλλεύεται την έδρα της. Προφανώς και η Κοπεγχάγη να πράξει το ίδιο με την Ρόζενμποργκ στο ΓΣΠ. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και ελπίζουμε με διαφορετική κατάληξη».

Για τον κόσμο;
«Πρέπει να πω ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται κανένα κάλεσμα καθώς κατανοεί την σημασία του αγώνα. Τα μηνύματα δόθηκαν εδώ και αρκετό καιρό. Έφυγαν 6 χιλιάδες εισιτήρια πριν το πρώτο παιχνίδι. Σήμερα υπάρχουν από νωρίς ουρές και θα προκύψει ενημέρωση αργότερα. Θα ανοίξει και το βόρειο πέταλο και ο κόσμος είναι αυτός που αλλάζει την ατμόσφαιρα στον αγώνα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον τραυματισμό του Καρλάο…
«Είχε ένα μπλοκάρισμα στο ισχίο, δεν είναι κάτι το σοβαρό αλλά θα πρέπει να εκτιμηθεί από τον γιατρό. Θα μάθουμε τις επόμενες μέρες αν θα είναι διαθέσιμος ή όχι».

Για τους Μπρεσάν και Λάγο που έμειναν εκτός αποστολής
«Ο προπονητής είπε ότι έκρινε ότι οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ήταν αυτοί που χρειάζονταν για να εφαρμόσει τη τακτική του στον αγωνιστικό  χώρο. Για την ετοιμότητα τους είπε ότι σύντομα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X