Μόνος και υπό ασφυκτικό κλοιό

Είναι κοινό μυστικό ότι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται υπό καθεστώς χρεοκοπίας. Αγωνιστικής, οικονομικής και ψυχολογικής. Η διοίκηση Πετρίδη επιχειρεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση με τον υπεύθυνο επικοινωνίας να ακροβατεί με προσεκτικές διατυπώσεις που δεν πείθουν κανέναν παρά μόνο τον πρόεδρο ο οποίος αρνείται να αντιληφθεί το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγήσει την ομάδα.

Όταν αναφερόμαστε στη διοίκηση Πετρίδη αναφερόμαστε πρακτικά σε ένα άτομο. Είναι γνωστό ότι τα υπόλοιπα μέλη έχουν διαχρονικά τυπική παρουσία αφού όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από τον πρόεδρο και τους παρατρεχάμενους του.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει αφού είναι τόσες πολλές οι λανθασμένες επιλογές παικτών, προπονητών, σκαουτερς που ο ΑΠΟΕΛ αδυνατεί να λειτουργήσει σαν κανονική ομάδα. Η απόλυση ενός ακόμα προπονητή είναι δεδομένη αλλά δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα αφού αυτό σχετίζεται αποκλειστικά με τον πρόεδρο.

Είναι για αυτό που με κομψό ή ακραίο τρόπο η πλειοψηφία των οπαδών μας ζητά αλλαγή και ένα πραγματικό restart προκειμένου να αποφύγουμε τον πλήρη ξεπεσμό και μια κατάσταση που θα μας πάρει δεκαετίες πίσω.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης αντιλαμβάνεται την κατακραυγή και απογοήτευση του κόσμου. Μπορεί πλέον να μην πηγαίνει σχεδόν κανένας στο γήπεδο αλλά εισπράττει το λαϊκό αίσθημα από τα social media και όχι μόνο. Ξέρει ότι δεν πρόκειται για την μειοψηφία και είναι για αυτό που οι κατά καιρούς ανακοινώσεις περιστρέφονται γύρω από την κριτική που δέχεται στα social media.

Ο πρόεδρος και εκ των βασικών μετόχων κρύβεται πίσω από σικέ καλέσματα για να αναλάβει όποιος θέλει αλλά είναι γνωστό ότι με τέτοιου είδους προσεγγίσεις απλά αποθαρρύνει. Είναι επίσης δεδομένο δεν θέλει να αποχωρήσει από την προεδρία αλλά αυτό που φαίνεται να αγνοεί είναι ότι με τον τρόπο που διοικεί έχει δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση που σύντομα θα απειλήσει τα θεμέλια του σωματείου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X