Μοντάρισμα με εχθρό το χρόνο

Ήταν γνωστό ότι η νέα δομή του Champions League θα έβαζε τον ΑΠΟΕΛ από νωρίς στα δύσκολα αφού οι ενδείξεις ήταν ότι από τον 2ο προκριματικό θα βρίσκαμε αντίπαλους του επιπέδου μας. Δυστυχώς δεν φτάσαμε ούτε καν εκεί αφού η Σούντουβα έκανε τη ζημιά.

Τα κατάφερε έστω και αν στη συνέχεια δέχτηκε μια τριάρα από τον Ερυθρό Αστέρα γιατί βρήκε απέναντι της έναν ανέτοιμο από κάθε άποψη ΑΠΟΕΛ.

Οι αρμόδιοι προσπαθούν εκ των υστέρων να βάλουν τον αποκλεισμό κάτω από ένα πλαίσιο ατυχίας, συγκρίνοντας τις πολλές ευκαιρίες που έγιναν τόσο στους αγώνες με τους Λιθουανούς όσο και αυτούς με του Εσθονούς και πως με τους τελευταίους ήμασταν απλά πιο αποτελεσματικοί.

Η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική.

Ο Μπαλταζάρ ρίσκαρε βάζοντας πολλούς νεοφερμένους στον πρώτο αγώνα, εκεί όπου έγινε η ζημιά, ενώ στον επαναληπτικό η ομάδα ήταν βελτιωμένη αλλά χωρίς καθαρό μυαλό και αποτελεσματικό πλάνο.

Τα λέμε όλα αυτά γιατί η πεντάρα δεν πρέπει να παρασύρει. Ήταν σημαντική γιατί υπήρξε αντίδραση αλλά αυτή ήρθε πάνω σε έναν αντίπαλο που κρίνεται ως μια ομάδα με τρομερές αδυναμίες.

Ο χρόνος μπορεί να λειτουργεί υπέρ μας, μπορεί όμως και όχι. Αυτό θα απαντηθεί σε πρώτη φάση μέσα από τους αγώνες με τους Χαποελ Μπερ Σεβά. Παρόλο που oι Εβράιοι δέχτηκαν μια περίεργη πεντάρα από τους Κροατές, θεωρούνται ανώτεροι από τους μέχρι σήμερα αντίπαλους μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!