Να αποφύγουμε την τραυματική εμπειρία

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που η Μαντούκα και Πασιένσια ανάλαβαν την ευθύνη να διαμορφώσουν το ροστερ της φετινής χρονιάς. Υπό την εποπτεία πάντα και της διοίκησης Πετρίδης και πιο συγκεκριμένα της αρμόδιας επιτροπής. Το αποτέλεσμα των πιο πάνω ήταν ο χειρότερος προγραμματισμός της τελευταίας δεκαετίας ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρολο στο να αποκλειστούμε από την Αστάνα και να έχουμε μια προβληματική πορεία στους ομίλους του Europa League.

Η χρονιά έπρεπε να σωθεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάτι που έγινε εφικτό αφού οι παλιοί με τη συνεισφορά των τριών μεταγραφών του Ιανουαρίου έκαναν τη διαφορά.

Κάνουμε την αναδρομή γιατί ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται και πάλι στο κρίσιμο σταυροδρόμι οπου καλείται να διορθώσει τα πολλά λάθη που έγιναν. Πλέον οι Κρίστιανσεν και Σπαμπουριτς με την ακόμα πιο έντονη εποπτεία της σχετικής επιτροπής αξιολογούν παίκτης και παίρνουν αποφάσεις που θα κρίνουν πολλά.

Ο κόσμος αγωνιά και εύχεται ότι έχουμε δει τα χειρότερα. Ο Κρίστιανσεν δεν έχει τις απαιτούμενες εμπειρίες σε θέματα μεταγραφών αφού την τελευταία διετία στην ΑΕΚ ο ρόλος του εντοπισμού και αξιολόγησης στόχων ανήκε περισσότερο στον τεχνικό διευθυντή.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ως προπονητής έχει διευρυμένα καθήκοντα ενώ και οι υπόλοιποι το τιμ καλούνται να λειτουργήσουν καλύτερα από ότι προ μηνών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X