Να διορθώσει ότι διορθώνεται

Ο Δώνης πλεόν έχει μια όσο πιο ολοκληρωμένη άποψη γίνεται σε σχέση με το ρόστερ της ομάδας μας και πλέον καλείται να κάνει τις πιο βασικές διορθωτικές κινήσεις.

Δεν πρέπει να ξύνουμε πληγές αλλά οι παθογένειες και ανισσοροπίες του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τον τρόπο που χτίστηκε η ομάδα είναι αρκετές και μόνο κάποιες μπορούν να διορθωθούν άμεσα.

Η προσπάθεια που επιχειρείται τις τελευταίες μέρες είναι ξεκάθαρη και έχει σαν στόχο να περιορίσει τον αριθμό των αποδεσμεύσεων σε μόνο μια, κάτι που φαντάζει δύσκολο. Η αναζήτηση ενός παίκτη κάτω των 21 ετών τόσο για τη θέση του δεξιού μπακ όσο και του επιθετικού είναι ένα πολύ αισιόδοξο πλάνο και μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Η εγγραφή του Σόουζα προϋποθέτει την μια αποδέσμευση και ο μόνος λόγος που καθυστερεί η εγγραφή του είναι για να μπορέσει ο Δώνης να καταλήξει στον παίκτη που θα αποδεσμευτεί. Έχοντας ως δείγμα γραφής και τον αγώνα με τον Απόλλωνα ο παίκτης αυτός θα είναι ο Φαρίας.

Η ομάδα δείχνει να έχει τρομερή ανάγκη και από έναν δημιουργικό επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει όσο δεν μπορούν ή δεν πρέπει οι Ποτέ και Ντε Καμάργκο.

Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει εδώ και μήνες για έναν παίκτη με χαρακτηριστικά Πιέρου ή και Ντε Βινσέτι. Ο Δώνης πλέον είναι αυτός που αποφασίζει για τα πάντα που αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση, οπότε έχει ένα 20ημερο στη διάθεση του για να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!