Να επιστρέψουμε στο +3

Η ομάδα μας καλείται να δείξει χαρακτήρα και ποιότητα σήμερα σε έναν αγώνα που θεωρείται από τους πιο δύσκολους που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Η Σαλαμίνα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θεωρείται μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ με το πιο ποιοτικό ροστέρ του πρωταθλήματος πρέπει να βρει τον τρόπο να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και διαφυλάσσοντας το μηδέν παθητικό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ που θα φέρουν τη νίκη.

Ο Κετσπάγια ξέρει πολύ καλά τι εστί Σαλαμίνα και πως οι απουσίες των Τσίνα και Σκοπελίτη θα επηρεάσουν τον τρόπο παιχνιδιού της και το ζητούμενο είναι να μπορέσει η δική μας ομάδα να κερδίσει την μάχη του κέντρου.

Η επιστροφή του Ντε Βινσέτι είναι δεδομένη αφού κατά τον Κετσπάγια πρόκειται για τον πιο φορμαρισμένος παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντινός ανταποκρίνεται πολύ καλά στο διπλό ρόλο του δημιουργού και εκτελεστή και από την απόδοση του θα κριθούν πολλά.

Με τον Αρτύματα να παίρνει αναγκαστικά θέση στο δεξί άκρο υπάρχει το ερώτημα αν θα δούμε τον Στίλιτς βασικό μπροστά από τους Βινίσιους και Μοράις ή αν ο ρόλος αυτό ανατεθεί στον Ντε Βινσέτι. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ανοίξει ο δρόμος και για να πάρει θέση βασικού ο Χαραλαμπίδης.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΑΠΟΕΛ παρά τους τραυματισμούς έχει επιλογές και το ζητούμενο είναι να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο έτσι ώστε να αποκτήσει και πάλι το βαθμολογικό προβάδισμα των τριών βαθμών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!