Να επιβεβαιώσουμε το φόβο τους

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε μια τεράστια προσπάθεια για να σώσει τη χρονιά και σήμερα μπορεί να στείλει το πιο ηχηρό μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι φέτος το comeback δεν θα είναι εφικτό. Με νίκη επί του Εθνικού Άχνας το καταθλιπτικό -7 θα γίνει +1 και θα στείλει την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει πολλά και τίποτε. Οι κάθε λογής πικραμένοι ήδη κλαψουρίζουν…

Στην ΑΕΚ δεν το κάνουν ακόμα με επίσημο τρόπο αλλά επιστρατεύουν αθλητικογράφους οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν πολιτική σε θέματα διαιτησίας. Η Ανόρθωση περνά τη δική της περίοδο εσωτερικών αναταράξεων οπότε προς το παρών δεν στοχοποιεί τον ΑΠΟΕΛ για τον αγωνιστικό της κατήφορο. Τέλος στην Ομόνοια ζουν και αναπνέουν για τον μεταξύ μας αγώνα αφού ο στόχος τους κάθε χρόνο είναι γνωστός και ξεκάθαρος.

Επιστρέφοντας στα δικά μας ο Κετσπάγια και οι παίκτες του καλούνται να συνεχίσουν την πορεία ανάκαμψης με μια ακόμα νίκη. Για να έρθει να χρειαστεί να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Ο Εθνικός χάνει δύσκολα φέτος στην έδρα και η καλή προϊστορία που έχουμε και την επικαλούνται διάφοροι δεν διασφαλίζει τίποτε.

Το αγωνιστικό πλάνο

Ο προπονητής μας έχει πληθώρα επιλογών αφού στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος βλέπει το πρόβλημα των τραυματισμών να περιορίζεται. Η λογική λέει ότι δεν θα δούμε ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα αλλά η καταλυτική παρουσία παικτών όπως ο Καβενάγκι ίσως φέρει μεμονωμένες αλλαγές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!