Να επιβεβαιωθεί το βάθος και η ποιότητα

Ο αγώνας με την Σαλαμίνα πλησιάζει και ο προπονητής μας καλείται και πάλι να διαχειριστεί σωστά τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών έτσι ώστε η ομάδα να φύγει από το Αμμόχωστος με τη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει θεωρητικά το πιο ποιοτικό ρόστερ του πρωταθλήματος και αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη το βράδυ της Δευτέρας.

Οι Σέρτζιο, Αμορίν και Μακρίδης είναι οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και το πιθανότερο σενάριο είναι να προφυλαχθούν αφού ούτε χτες μπόρεσαν να ανεβάσουν ρυθμούς. Η απουσία του Σέρτζιο είναι όπως πάντα ο μεγαλύτερο πρόβλημα αφού δεν υπάρχει στο ρόστερ άλλο δεξί μπακ, γεγονός που αναγκάζει τον Κετσπάγια να επιστρατεύει λύσεις ανάγκη με τον Αρτύματα να ειναι η πιο συχνή.

Οι πιθανότητες να δούμε τον Αστίθ να επιστρέφει στον αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τη Δόξα είναι αρκετές αφού έχει εδώ και μέρες προπονείται κανονικά ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στον αγώνα με τον Αστέρα. Ο Ισπανός έδειξε ότι είναι παίκτης εντεκάδας οπότε οι αλλαγές στην άμυνα δεν θα πρέπει να διαταράξουν τις ισορροπίες.

Το μηδέν παθητικό απέναντι σε μια ομάδα όπου σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια θα είναι καθοριστικής σημασίας για να φύγουμε από το Αμμόχωστος με το διπλό, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο προπονητής μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!