Να φωνάξουν παρόν στην μάχη τίτλου

Η σημασία και οι προεκτάσεις της τελευταίας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα είναι γνωστές σε όλους. Με νίκη ουσιαστικά κατακτούμε το πρωτάθλημα κάτι που μπορεί να συμβεί και μαθηματικά αν προηγουμένως η ΑΕΚ έχει απώλειες. Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει αυτή τη φορά να παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Έχει γίνει πολύς λόγος και μάλιστα δικαιολογημένα για τη δυσκολία της ομάδας μας να κερδίσει  μια σειρά από αγώνες. Σήμερα στο ΓΣΠ οι παικτές και ο προπονητής καλούνται να δείξουν ότι θέλουν περισσότερο από τον αντίπαλο το πρωτάθλημα αλλά και ότι έχουν τον τρόπο για να τα καταφέρουν.

Η αγωνιστική φιλοσοφία του Τραμετσάνι προβλέπει τον Νατέλ να επωμίζεται το επιθετικό βάρος αφού οι Μπέζιακ και Μπάλογκ στην καλύτερη περίπτωση θα είναι στον πάγκο.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να κρατήσει την μπάλα με δημιουργικό τρόπο και να είναι αποτελεσματική. Ο Ντε Βινσέτι θα είναι βαρόμετρο στην προσπάθεια αυτή αφού δεν πρέπει να πέσει όλο το βάρος στον Τάμαρι.

Τα ατού του λαβωμένου Απόλλωνα είναι γνωστά οπότε ο Κάζου θα πρέπει να ανταποκριθεί στα αμυντικά του καθήκοντα σε έναν αγώνα όπου θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο τα ατομικά λάθη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!