Να γίνει αχρείαστο το δεύτερο

Η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League δίνει την ευκαιρία στην ομάδα μας να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση της στους 32 της διοργάνωσης, κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει σπουδαίο επίτευγμα. Υπάρχουν δυο και κάτι ενδεχόμενα για να συμβεί αυτό και η επιδίωξη είναι να έρθει αυτό όπου ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει την Αστάνα. Η ομάδα μας θα εξασφαλίσει την πρόκριση και με ισοπαλία αν η Young Boys δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Μαθηματικά ακόμα και η Astana έχει ελπίδες αν μας κερδίσει και ο Ολυμπιακός χάσει από τους Ελβετούς και είναι για αυτό που χρειάζεται προσοχή και κυρίως καλή απόδοση από πλευράς ΑΠΟΕΛ και να μην χρειαστεί να καρφωθούμε μπροστά στις τηλεοράσεις και όταν αρχίσει ο αγώνας στον Πειραιά.

Ο Κρίστιανσεν εκτίμησε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας ο οποίος θα κριθεί από την απόδοση των δικών του παικτών. Το ζητούμενο ή ένα από τα πολλά ζητούμενα είναι η άμεση προσαρμογή στα δεδομένα του αγώνα και των συνθηκών έτσι ώστε να μην αιφνιδιαστούμε.

Ο πλαστικός χλοοτάπητας είναι ένα θέμα που βασανίζει την ομάδα μας ενώ καθαριστική θα είναι και η τακτική που θα ακολουθηθεί και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση. Εννοείται ότι σε αντίθεση με τους αγώνες με Αελ και Young Boys (εκτός) θα πρέπει να δούμε παίκτες με διάθεση και πάθος για το θετικό αποτέλεσμα.

Η βαθμολογία:

ΑΠΟΕΛ 9
Ολυμπιακός 7
Young Boys 4
Astana 2

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!