Να κάνουμε το αυτονόητο

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε την ουραγό στη βαθμολογία και το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τη νίκη που θα μας επαναφέρει στην κορυφή. Τα προβλήματα τραυματισμών που κάνουν δύσκολη τη στελέχωση της αμυντική γραμμής είναι σημαντικά αλλά ούτε αυτά μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία αφού η ομάδα μας πρέπει να ανταποκριθεί.

Η επιστροφή στο αρχικό σχήμα των Ντε Βινσέτι και Καβενάγκι στέλνει επίσης το μήνυμα ότι η ομάδα θα έχει την ποιότητα και τις επιλογές παικτών που θα τις επιτρέψουν να κερδίσει. Δυο αγώνες χωρίς νίκη είναι πάρα πολλοί για τον ΑΠΟΕΛ και από σήμερα πρέπει να αρχίσει ένα σερί νικών που θα στείλει το μήνυμα ότι η ομάδα άφησε πίσω της τον προβληματικό Νοέμβριο.

Το αγωνιστικό πλάνο όπως είναι αντιληπτό έχει ερωτηματικά τις απαντήσεις του οποίου γνωρίζει ο Κετσπάγια. Ο παρτνέρ του Αμορίν είναι το μεγαλύτερο από αυτά τα ερωτήματα με τις επιλογές να αφορούν τους Μοράις και Αναστασίου. Αναλόγως του ποιος θα αγωνιστεί θα ξεκαθαρίσει και η τριάδα του κέντρου.

Η γνωστή τριάδα των Μοράις, Αρτύματα και Βινίσιους απειλείται κατά την άποψη μας όχι μόνο λόγω των απουσιών στην άμυνα αλλά και γιατί υπάρχει ο Στίλιτς που σε τέτοιους αγώνες μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Ο Χαραλαμπίδης με τον Ντε Βινσέτι αναμένεται να είναι οι δυο που θα αποτελέσουν τα στηρίγματα από τα άκρα στην προσπάθεια της ομάδας μας να επιβάλει από την αρχή το ρυθμό της και να σκοράρει το συντομότερο δυνατό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!