Να κάνουμε το αυτονόητο

Το απόγευμα πρέπει να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις όλων που θέλουν τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να κερδίζει την ουραγό Αγία Νάπα. Οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων είναι χαώδης και αποτυπώνονται με διάφορα στοιχεία τόσο στο βαθμολογικό πίνακα όσο και άλλως πως. Αυτές όμως πρέπει να αποτυπωθούν και μέσα στο γήπεδο αφού η αντίπαλος μας έδειξε και στον τελευταίο της αγώνα με την ΑΕΚ διάθεση να παλέψει.

Ο σημερινός αγώνας έχει ιδιαιτερότητες που τον καθιστούν ενδιαφέρον από διάφορες απόψεις. Η ομάδα μας καλείται να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά στο επιθετικό κομμάτι έστω και αν θα απουσιάσουν οι παίκτες που σκοράρουν συχνότερα.

Η άλλη παράμετρος είναι αυτή του rotation το οποίο όποτε εφαρμόστηκε σε μαζική κλίμακα δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Το γεγονός όμως ότι ακολουθεί την Τετάρτη ο αγώνας με τον Απόλλωνα αναγκάζει τον Κετσπάγια να ξεκουράσει και να προφυλάξει παίκτες.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες στη σειρά για να πάρουν το χρόνο συμμετοχής που τους λείπει και κυρίως για να δείξουν ότι μπορεί να τους υπολογίζει περισσότερο ο Κετσπάγια ενόψει της συνέχειας. Οι Αστίθ, Σέρτζιο, Χαραλαμπίδης, Στίλιτς, Αλωνεύτης και Πιατκόφσκι είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X