Να κάνουμε το αυτονόητο

Η ομάδα μας καλείται σήμερα να στείλει το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν και χειρότερα από αυτά που έχουμε δει ή και συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες και να επιστρέψει στις νίκες. Είναι μια αγωνιστική όπου όλοι θεωρούν δεδομένη τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Σαλαμίνας και είναι για αυτό που η προσοχή κάποιων είναι στραμμένη στο Τσίρειο στο Απόλλων – Αεκ. Το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών για την ομάδα του Κριστιανσεν φαντάζει ιδανικό για μας αλλά αυτό που προέχει είναι να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα.

Τα πάντα εξακολουθούν να εξαρτώνται από τον ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να δείξουν ωριμότητα, σοβαρότητα και ετοιμότητα να κάνουν όλα όσα πρέπει για να αποτελέσει ο σημερινός αγώνας την αρχή ενός σερί νικών.

Τις ημέρες που πέρασαν αναλώθηκε πολύ χρόνος σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα μεταξύ διοίκηση και Κετσπάγια. Το κοινό συμφέρον που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπήκε πάνω από όλα και θα φανεί στην πράξη αν αυτό είναι αρκετό.

Ο προπονητής μας καλείται να καθοδηγήσει με έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο τους παίκτες μέσω των επιλογών του είτε αυτές αφορούν το αρχικό σχήμα ή και τις αλλαγές. Το ποιος εκ των Βάντερ ή Στίλιτς θα πλαισιώσει τους δυο αμυντικούς χαφ είναι κάτι που θα ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Το σίγουρο είναι ότι τα πειράματα με τον Αντωνιάδη σε συνδυασμό με την όλη εικόνα της ομάδας δεν έφεραν το απαιτούμενο αποτέλεσμα στους τελευταίους τρεις αγώνες οπότε η οποιαδήποτε επιμονή σε αυτό θα είναι επιζήμια.

Η αδιάφορη Σαλαμίνα θα παίξει χωρίς άγχος και αν τις κάνουμε δώρα δεν θα πει όχι. Το θέτουμε έτσι γιατί στις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε τους παίκτες μας να κάνουν αβίαστα λάθη που εξελίσσονται σε γκολ για τους αντιπάλους.

Τέλος είναι δεδομένο ότι ο κόσμος μπορεί να διευκολύνει το έργο των παικτών ή και να του κάνει εξαιρετικά πιο δύσκολο με τη στάση του. Είναι στην ΑΠΟΕΛ συνείδηση του καθενός από εμάς να αποφασίσει ποια στάση θα κρατήσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!