Να κάνουμε το αυτονόητο

Η ομάδα μας βρίσκεται δυο νίκες μακριά από τον εξώστη και το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και σήμερα καλείται να κάνει το πρώτο από τα δυο βήματα που απομένουν. Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τη θεωρητικά αδιάφορη ΑΕΛ σε έναν αγώνα όπου υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενο προβοκάτσιας από τα κιρζούθκια.

Η ουσία είναι να δούμε την ομάδα μας να συνεχίζει από εκεί που έμεινε στον αγώνα με τον Απόλλων. Απαιτείται δηλαδή αυτοσυγκέντρωση, ενέργεια και σωστό τακτικό πλάνο που θα επιτρέψει να επιβληθούμε και να φτάσουμε στη νίκη.

Ο Μπαλταζάρ προσπάθησε τις προηγούμενες μέρες να διατηρήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους και έστειλε το μήνυμα ότι ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές και απόψε θα δούμε το αποτέλεσμα και αυτού του εγχειρήματος.

Το αγωνιστικό πλάνο προβλέπει επιστράτευση ενός εκ των Μερκή ή Βούρο προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Καρλάο ενώ ο Ποτέ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι ακραίοι μέσοι Αλωνεύτης, Ορ και Εφραίμ είναι ακόμα πιο έτοιμοι αλλά οι εκτιμήσεις λένε ότι οι Σάλαι και Ντελατόρε έχουν σαφέστατο προβάδισμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X