Να κρύψουμε καλύτερα τις αδυναμίες

Πριν τον αγώνα κυπέλλου σχολιάζαμε την ανάγκη να είμαστε αποτελεσματικοί και να βάλουμε ένα στοπ στα ατομικά λάθη. Η ομάδα μας όμως κατάφερε να προκριθεί κάνοντας και τα δυο! Έστω και στα τελευταία 5 λεπτά ήρθαν τα δυο γκολ με τα οποία γυρίσαμε τον αγώνα, επισκιάζοντας τα τρία που δεχτήκαμε αλλά και τα πολλά λάθη.

Πλέον είναι γνωστά τα δυνατά και αδύνατα σημεία του ΑΠΟΕΛ και το ζητούμενο είναι να μπορούν παίκτες και Τραμετσάνι να “κρύψουν” τις αδυναμίες μας.

Η ανάγκη να δοθεί ουσιαστικός χρόνος συμμετοχής σε αυτούς που ήρθαν τον Γενάρη έφερε κάποιες ανισορροπίες αφού ακόμα και ο Βιντιγκάλ έδειξε ότι θέλει χρόνο προσαρμογής.

Μια άλλη πτυχή που δημιουργεί πρόβλημα είναι ότι κάποιοι παίκτες απόλυτα δικαιολογημένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν εύκολα στις θέσεις που τους θέλει ο Τραμετσάνι να αγωνίζονται. Ο Γιάκολις είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Υπάρχει συνεπώς η ανάγκη να προσαρμοστεί η διάταξη στα άτομα και όχι το αντίθετο αφού ούτε ο Καζού μπορεί να βοηθήσει με ουσιαστικό τρόπο ως full back.

Η νέα αναμέτρηση με την ΑΕΚ πλησιάζει και θα μέσα από αυτόν θα δούμε αν η ομάδα μπορεί να αντιδράσει σωστά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!