Να κρύψουμε τα προβλήματα

Οι διαδοχικές προκρίσεις με αντιπάλους ομάδες χαμηλής δυναμικότητας έφεραν το ΑΠΟΕΛ στα play offs του Europa League και την Πέμπτη η ομάδα μας καλείται να πετύχει την 4η νίκη που θα της εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους ομίλους. Οι αγώνες που προηγήθηκαν ανέδειξαν τις αγωνιστικές και όχι μόνο αδυναμίες οι οποίες είναι τέτοιες που υπάρχει προβληματισμός στο κατά πόσο θα μπορέσουμε να αποκλείσουμε τους Τσέχους.

Οι παίκτες και οι αρμόδιοι ζητούν υπομονή και στήριξη. Παρόλο που αυτή δεν μπορεί να υπάρξει έμπρακτα λόγω της μη παρουσίας κόσμου στους αγώνες, εισπράττουν την κριτική, κατακραυγή και χλευασμό που υπάρχει στα social media και αλλού.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για κάτι πρόσφατο αφού κάθε χρόνο γιγαντώνεται η απαξίωση για τους χειρισμούς της διοίκησης Πετρίδη ενώ στο προσκήνιο μπαίνουν και οι χειρισμοί του εκάστοτε προπονητή αλλά και παικτών που δεν θεωρούνται επιπέδου ΑΠΟΕΛ.

Όπως γίνεται αντιληπτό μόνο οι νίκες μπορούν να αποφύγουν την έκρηξη και να κρύψουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι αυτό θα συμβεί και στον αγώνα με τη Σλόβαν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X