Να λειτουργήσει ο εγωισμός των παικτών

Ο Πετεβίνος έκανε δηλώσεις σήμερα μέσα από τις οποίες επιχείρησε και αυτός να στείλει το μήνυμα ότι η σωστή αντίδραση θα έρθει από τους παίκτες οι οποίοι πρέπει να επιστρατεύσουν και τον εγωισμό τους προκειμένου να δώσουν απαντήσεις.

Αναλυτικά οι σχετικές δηλώσεις του Πετεβίνου στο Σούπερ Σπορτ:

«Είναι θέμα αντίδρασης αυτή την στιγμή ώστε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μόνο αυτός είναι ο στόχος στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί βρεθήκαμε σε μια θέση που σαφώς δυσκολεύει πολύ τα δεδομένα σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα πρέπει να δείξουμε άμεση αντίδραση ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Άρη. Στο ποδόσφαιρο καθρέφτης είναι το γήπεδο και μόνο. Όταν μια ομάδα έχει προβλήματα και εξελίξεις καλύτερο βάλσαμο είναι να δεις τι συμβαίνει και να ερμηνεύσεις τις αντιδράσεις στο γήπεδο. Μεσολαβεί μια εβδομάδα από το τελευταίο παιχνίδι και με ανυπομονησία περιμένει το παιχνίδι για να δοθούν απαντήσεις».

Είναι κομβικό αυτό το παιχνίδι;
«Κομβικό όσον αφορά το πρωτάθλημα δεν είναι το παιχνίδι με τον Άρη. Θα μετρηθεί η αντίδραση σε αυτό το παιχνίδι και αυτό το κάνει σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο αναμένουμε για να έχουμε αντίδραση».

Υπάρχει πίεση στην ομάδα;
«Πίεση υπάρχει πάντα σε μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας κερδίζοντας δεν έχει να κερδίσει κάτι, είναι δεδομένο αυτό για το ΑΠΟΕΛ. Το δεδομένο είναι να χάσουμε βαθμούς και επειδή στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι το αποτέλεσμα πρέπει να παρουσιάσουμε μια σωστή αντίδραση και αν δοθούν κάποιες αγωνιστικές απαντήσεις. Είναι κοινός ο στόχος και ο σκοπός στο ΑΠΟΕΛ και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την στιγμή που είμαστε στην 4η θέση και υπάρχουν τρεις ομάδες μπροστά μας, ναι από δω και πέρα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό».

«Στο ποδόσφαιρο η μια μέρα από την άλλη ημερολογιακά δεν μπορεί να αλλάξει πολλά. Το ΑΠΟΕΛ είναι σε μια περίοδο που έχει κακά αποτελέσματα. Σαφώς και πρέπει να υπάρξει μια εικόνα ανάκαμψης. Το θετικό είναι ότι ακόμα και στα παιχνίδια που δεν πήραμε αποτέλεσμα υπήρξε ένα συγκεκριμένο επίπεδο αγωνιστικής παρουσίας που μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών και με τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών. Αυτό πρέπει να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις επιπλέον επιλογές…
«Είναι σημαντικές οι προσθήκες των Μιλάνοφ και Γιαννιώτα αλλά και του Ντε Βινσέντι. Οι δυο πρώτοι αποκτήθηκαν για την ποιότητα τους και γιατί αγωνιστικά μπορούν να προσφέρουν. Όσον αφορά τον Ντε Βινσέντι, η παρουσία του μπορεί να χαρακτηριστεί βαρόμετρο σε ένα παιχνίδι. Δεν είναι 2π-3 ποδοσφαιριστές που βελτιώνουν το παιχνίδι αλλά ολόκληρη η ομάδα».

Για την παρουσία του αντιπάλου…
«Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα με πολύ καλή συνοχή, με έναν προπονητή που δικαίως θεωρείται πολύ καλός. Μετά από το παιχνίδι του α΄ γύρου όταν νικήσαμε τον Άρη, είχε κάνει αυτή η ομάδα ένα από τα καλύτερα σερί στην ιστορία του. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί κι να βγάλουμε την ποιότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι θέμα αποδείξεων, θέμα εγωισμού και θέμα ανάγκης βαθμολογικής συγκομιδής».

Για το μεταγραφικό κομμάτι…
«Δεν υπάρχει κάτι που να βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Είναι μια περίοδος αξιολόγησης και αναλόγως θα προχωρήσουμε»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X