Να μασάμε σίδερα

Για 1002 λογους το σημερινό παιχνίδι θεωρείται το παιχνίδι της χρονιάς όσο παράξενη και αν μας βγει. Οι οικονομικοί λόγοι είναι γνωστοί και τα λεφτά πολλά στον αγώνα επιβίωσης της ομάδας μας. Δεν παύει όμως από το να είναι ένα παιχνίδι που με νίκη μένει στην ιστορία. Με χρυσά γράμματα μάλιστα αφού η συμμετοχή σε ομίλους είναι από αυτά που ξεχωρίζουν στα επιτεύγματα μιας ομάδας.

Για να πάρουμε την πρόκριση απόψε πρέπει να γίνουν πολλά ή αν θέλετε να δουλέψουν όλα ρολόι. Πρώτα από όλα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους στην οποιαδήποτε εξέλιξη του αγώνα και σε συνδυασμό με το πάθος που πρέπει να φαίνεται στα μάτια τους και στα 90+ λεπτά που θα αγωνιστούν. Οι πιο έμπειροι και καλοί γνωρίζουν το πως παίζεις σε αυτά τα παιχνίδια και πρέπει να το μεταδώσουν και στους νεότερους. Οι λέξεις φόβος και πανικός δεν πρέπει να βρίσκονται στο μενού. Ταυτόχρονα οι πάικτες-κλειδιά πρέπει αναγκαστικά να κουβαλήσουν την ομάδα στους ώμους τους και η απόδοση τους να βγάζει μάτια.

Υπάρχει και το θέμα προπονητή που δεν σταματά στο ποιους θα επιλέξει. Η ψυχολογία του κάθε ποδοσφαιριστή περνά πρώτα από τον προπονητή του και ο Ουζουνίδης καλείται να παρουσιάσει ένα πορωμένο σύνολο που να ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Οι οποιεσδήποτε διορθωτικές κινήσεις του θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες.

Στην συνταγή υπάρχει πάντοτε και η τύχη που την θέλουμε με το μέρος μας. Η τύχη όμως, τις περισσότερες φορές, είναι με αυτούς που μασάνε σίδερα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X