Να μάθουμε να ζούμε με τα προβλήματα

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ Κετσπάγια που δήλωσε επίσης ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας. Δήλωσε επίσης ότι είναι ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του. Σε ερώτηση για την επιστροφή του Αλωνεύτη είπε ότι όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης και πόσο τον χρειάζεται η ομάδα αλλά και ότι η επιστροφή του πρέπει να γίνει σωστά λόγω της μεγάλης αποχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πιστεύω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος και η νίκη μας είναι δίκαιη ανεξαρτήτως αν δόθηκε εύκολα ή όχι το πέναλτι. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε ενόψει Σπάρτα. Ο αντίπαλος παίζει στην έδρα του και θα είναι δύσκολο, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Θα πάμε εκεί να δώσουμε το καλύτερο. Έχουμε προβλήματα αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτά. Είχαμε και σήμερα προβλήματα όμως μια χαρά τα καταφέραμε. Πήραμε το ζητούμενο.

Είναι ευχάριστη η επιστροφή του Αλωνεύτη. Δεν θέλω να πω εγώ για την αξία του, την έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα έχω ακόμα μια πολύ καλή και έμπειρη λύση. Σίγουρα θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο για να μπει φουλ.

Περιμένουμε πολύ καλύτερη την ομάδα, αλλά όταν αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να περιμένουμε κάποιους παίκτες εντεκάδας. Δυστυχώς θα απουσιάζει και ο Ντε Βινσέντι που είναι μεγάλη απουσία, ειδικά έτσι όπως παίζει τώρα και θα μας λείψει πολύ”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!