Να μην έχουμε παράπονο

Είναι πολλοί αυτοί που έφυγαν από το ΓΣΠ με τον αέρα του +5 αλλά μέχρι να μπουν στο αυτοκίνητο τους άκουσαν την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με τον εντυπωσιακό αυτογκόλ του Λόπες. Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πολύ κοντά στο να δει τη διαφορά να αυξάνεται στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό αφού μέχρι το 80 ο Απόλλωνας διαχειριζόταν καλά το 2-0. Έγινε όμως ότι έγινε και δεν πρέπει να έχουμε παράπονο αφού αρκεί να θυμηθούμε ότι στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές ήμασταν εμείς αυτοί που έπαιρναν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στα τελευταία λεπτά ή στις καθυστερήσεις.

Το +4 είναι σημαντικό και πρέπει να το διαφυλάξουμε κάτι που σημαίνει να κερδίσουμε την Ομόνοια την επόμενη αγωνιστική. Τότε η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση αλλά η ομάδα του Λάρκου δεν δείχνει ικανή έστω και αν οι μάντηες θα έχουν σημαντικότατες απουσίες.

Ο τίτλος θα κριθεί από τον ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που οι επόμενοι δυο αγώνες μπορούν να δώσουν το ιδανικό τέλος. Τίποτε δεν θα έρθει εύκολα και όσοι έχουν επίγνωση της κατάστασης ξέρουν τι μας περιμένει στον αγώνα ενάντια στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ.

Ενδιάμεσα έχουμε και το κύπελλο οπότε οι αντοχές μας θα δοκιμαστούν εκ νέου μετά δεδομένα όσον αφορά τον επαναληπτικό να μην είναι υπέρ μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X