Να μην μας βγει ξινή

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων ήρθε σε μια χρονική στιγμή όπου η ομάδα μας όχι απλά κέρδιζε αλλά το έκανε και με τον πιο πειστικό τρόπο. Αρχικά γυρίζοντας για πρώτη φορά φέτος τον αγώνα με την Ομόνοια και στη συνέχεια με την τριάρα πάνω στην ΑΕΚ. Το τετραήμερο ρεπό κρίθηκε απαραίτητο ενώ η επανέναρξη των προπονήσεων γίνεται με απουσίες αφού οι διεθνείς δικαιούνται και έλαβαν το δικό τους διήμερο ρεπό και θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα.

Θυμίζουμε ότι απουσιάζει ο επίσης διεθνής Μιλάνοφ αφού η Βουλγαρία αντιμετωπίσε  ψες σε φιλικό την Πορτογαλία. Ο παίκτης θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη, κάτι που σημαίνει ότι θα πάει στον αγώνα με τον Απόλλωνα με δυο ουσιαστικά προπονήσεις στα πόδια του.

Όσον αφορά την προσπάθεια του Καβενάγκι να καλύψει το χαμένο έδαφος αυτή μπήκε στο ψυγείο λόγω του ξαφνικού προβλήματος που προέκυψε με μέλος της οικογένειας του και τον ανάγκασε να ταξιδέψει στην Αργεντινή.

Όλα αυτά μαζί και με τις σημαντικές απουσίες των Ντε Βινσέτι και Γιαννιώτα, δείχνουν ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσει η ομάδα από εκεί που έμεινε έτσι ώστε να μην της βγει ξινή η διακοπή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!