Να πεθάνουμε στο γήπεδο….

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη και ο προπονητής μας είπε οτι θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη τα οποία έγιναν στο πρώτο αγώνα και οτι αυτός γνωρίζει πως πρέπει να προετοιμάσει αναλόγως την ομάδα. Ανάφερε οτι αύριο θα πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο δείχνοντας οτι τίποτα δεν θα έρθει εύκολα και κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητηή μας:

Τι περιμένει από τους παίκτες: 

«Οι παίκτες μου ξέρουν τι θα κάνουν. Πάρα πολλοί από αυτούς έχουν την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Ξέρουν ότι θέλουμε την νίκη για την πρόκριση. Βεβαίως εγώ ξέρω πως πρέπει να τους προετοιμάσω για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Αν υπάρχει άγχος: 

«Αν παίξουμε όπως στο πρώτο μέρος στην Νορβηγία δεν έχουμε ελπίδες. Η ανάκαμψη μας όμως στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα μας δίνει την δυνατότητα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

«Αναλύσαμε τα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Αύριο θα πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο».

Για την βελτίωση παικτών της ομάδας:  

«Δεν μιλώ ποτέ για τα πλάνα εντεκάδας. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι παίκτες βελτιώθηκαν. Θα επιλέξουμε τους έντεκα που θα κρίνουμε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Rosenborg αύριο:

«Νομίζω ότι δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Έπαιξαν καλά στο πρώτο ματς, δεν νομίζω θα αλλάξουν κάτι».

Για το δικό του πλάνο:

«Έχουμε ακόμα μια προπόνηση, ελπίζω όλα να πάνε καλά και θα δούμε».

Το μήνυμα του στον κόσμο:

«Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, πρέπει να έρθει στο γήπεδο. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και η ώθηση του κόσμου είναι απαραίτητη».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!