Να συνέλθουν από το σοκ και την απογοήτευση

Μια από τις προεκτάσεις του ντροπιαστικού αποκλεισμού είναι η απογοήτευση που έφερε και στους παίκτες οι οποίοι είχαν ως κύριο στόχο να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League. Για να είμαστε σωστοί ήταν κάτι παραπάνω από στόχος αφού η λάμψη της συγκεκριμένης διοργάνωσης αποτελεί τεράστιο κίνητρο.

Είναι για αυτό εξάλλου που έρχονται στο ΑΠΟΕΛ κάθε καλοκαίρι όλοι κάτι που συνέβηκε και φέτος.

Πιο αντιπροσωπευτική περίπτωση είναι αυτή του Ντε Βινσέτι ο οποίος ήθελε μανιωδώς να αγωνιστεί ξανά στην κορυφαία διοργάνωση. Φυσικά στην πράξη φάνηκε ότι ήταν αδύνατο να βοηθήσει στην προσπάθεια για να μπούμε στους ομίλους και είναι κάπου εδώ που αρχίζουν οι ευθύνες των αρμοδίων.

Πλέον όλοι καλούνται να συμβιβαστούν με τα δεδομένα. Αυτά θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League. Αν συμβεί αυτό θα είναι σπουδαία επιτυχία και θα δώσει την ευκαιρία σε παλιούς και νέους να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Συμμετοχή που την έχει τρομερή ανάγκη και η ομάδα προκειμένου να συνεχίσει να τους διατηρεί στο ρόστερ και να τους πληρώνει.

Οι αγώνες με τη Φλόρα Τάλιν πλησιάζουν. Πρόκειται για μια ομάδα που μόνο αν παρουσιαστούν όλοι τόσο επιπόλαιοι και προκλητικοί όσο και με την Σούντουβα θα έχουμε θέματα.

Ας ξεπεράσουν λοιπόν την απογοήτευση του αποκλεισμού  για να προσεγγίσουν σωστά αυτά που έρχονται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!