Να το παλέψουμε για την υπέρβαση

Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις του στο Europa League σε έναν αγώνα όπου θα προσπαθήσει για την έκπληξη. Η Σάλκε ακόμα και μέσα στο ΓΣΠ είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά η ομάδα μας υπό προϋποθέσεις μπορεί να έχει βαθμολογικό κέρδος. Ο Κετσπάγια έβαλε στις χτεσινές δηλώσεις του τα πράγματα στη σωστή διάσταση αναγνωρίζοντας το προβάδισμα και ποιότητα των Γερμανών , τονίζοντας παράλληλα ότι έχουμε απαιτήσεις.

Το πρεστίζ του ΑΠΟΕΛ καθώς και η ανάγκη να αφήσει πίσω του τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις που δημιούργησαν πληγές επιβάλλει να δώσουμε την μάχη μέχρι τελικής πτώσης προσδοκώντας ότι θα μείνουμε όρθιοι.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι παίκτες να κάνουν ένα 90λεπτό όπου θα περιορίσουν τα λάθη στο ελάχιστο και παράλληλα θα μπορέσουν να έχουν τον μέγιστο βαθμό αποτελεσματικότητας στη γραμμή κρούσης.

Τα αμυντικά λάθη στοίχισαν πολλά εκατομμύρια ευρώ μέχρι στιγμής και το ζητούμενο απόψε είναι μια νέα αρχή. Ο προπονητής μας πάντως έστειλε από χτες το μήνυμα για την προσέγγιση που πρέπει να έχουν όλοι όσον αφορά τις προοπτικές μας στο θεσμό, τονίζοντας ότι το αποψινό αποτέλεσμα δεν θα είναι καθοριστικό αφού η μάχη για τη δεύτερη θέση θα δοθεί στους υπόλοιπους αγώνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!