Να τον προστατέψουν πιο αποτελεσματικά

Το τελευταίο περιστατικό με τον Αντωνιάδη ήταν η πιο τρανή απόδειξη ότι ο παίκτης βρίσκεται στη χειρότερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της καριέρας του. Ο ίδιος το παραδέχεται στον κύκλο του και το ζητούμενο πλέον και μετά από αρκετή καθυστέρηση είναι να το προστατέψουν οι αρμόδιοι.

Το τραγικό πρώτο ημίχρονο του παίκτη στον αγώνα με τη Δόξα έφερε την κατάρρευση στο ημίχρονο αλλά και τον τραγικό τρόπο με τον οποίο ο επίσημος ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αποκρύψει την αλήθεια.

Ο Κετσπάγια ως ο πλέον αρμόδιος οφείλει να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να το χειριστεί διαφορετικά από ότι μέχρι σήμερα. Ο προπονητής μας επιχείρησε μεμονωμένα να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Αλεξάνδρου προκειμένου να πάρει κάποιες ψυχολογικές ανάσες ο Αντωνιάδης, κάτι που δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Είναι κοινό μυστικό πλέον ανάμεσα σε όλους τους προπονητές και παίκτες του πρωταθλήματος ότι αν θέλουν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ στους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να το κάνουν από την αριστερή μας πλευρά.

Ο Αντωνιάδης δεν είναι τόσο τραγικός όσο δείχνει τους τελευταίους μήνες και πρέπει να βρεθεί τρόπος για να μην καταδικαστεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον στον ΑΠΟΕΛ, έστω και αν ορισμένοι οπαδοί μας πιστεύουν ότι αυτό έχει ήδη συμβεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!