Να του κόψουμε την όρεξη

Εκτός από την μούττη της Σαρακοστής σήμερα πρέπει να κόψουμε και την όρεξη του Απόλλωνα ο οποίος θα επιχειρήσει να μπει και πάλι για τα καλά στην μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που με ενδεχόμενη νίκη του ΑΠΟΕΛ η διαφορά από τη 2η ΑΕΚ θα είναι τέτοια (8 βαθμοί) που θα μας καθιστά το ακλόνητο φαβορί.

Από την άλλη σε περίπτωση που δεχτούμε την ήττα η διαφορά τόσο από τον Απόλλωνα όσο και από την ΑΕΚ θα μειωθεί σε βαθμό που δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτε δεδομένο.

Η ομάδα του Κίρζη προσεγγίζει τον σημερινό αγώνα ως ένα τελικό και το ζητούμενο είναι να έχουμε και εμείς την ίδια ή καλύτερα περισσότερη ενταση. Η αντικειμενική προσέγγιση των πραγμάτων λέει ότι ο ΑΠΟΕΛ δίνει απόψε στο Τσίρειο τον πιο καθοριστικό αγώνα του φετινού πρωταθλήματος και ως τέτοιος επιβάλλει πάθος και αυτοσυγκέντρωση.

Πρόκειται για στοιχεία που ξεχείλισαν την Πέμπτη εναντίον της Αθλέτικ οπότε η μεγάλη πρόκληση είναι να επαναληφθούν και σήμερα.

Για να συμβεί αυτό μάλλον θα χρειαστεί και ένα φρεσκάρισμα σε επίπεδο παικτών και είναι για αυτό που εικάζεται ότι ο Κρίστιανσεν θα προχωρήσει σε αλλαγές χωρίς όμως να μπορεί κανένας να εκτιμήσει εύκολα το εύρος τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!