Να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα

Ο Κετσπάγια δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα με την Σπάρτα Πράγας ότι το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν μια από τις ατάκες που ανατράπηκαν σε χρόνο ρεκόρ και άφησαν εκτεθειμένο τόσο τον προπονητή μας όσο και την ομάδα. Ο πρώτος αγώνας του 2016 πλησιάζει και το ζητούμενο είναι να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα για την ομάδα μας.

Με το να ξεκινήσει εννοούμε όλοι να αρχίσουμε να βλέπουμε μια ομάδα που μπορεί να κάνει πράξεις τα λόγια αλλά και τις εκτιμήσεις. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε έχουμε όλα τα φόντα για ακόμα ένα comeback.

Το ρόστερ εξακολουθεί να έχει τρομερή ποιότητα, ενώ οι προσθήκες που έγιναν έχουν όλα τα εχέγγυα για να βοηθήσουν με ουσιαστικό τρόπο. Το θέμα της διάγνωσης και αποθεραπείας των τραυματισμών είναι τεράστιο και θα πρέπει να λυθεί το συντομότερο έτσι ώστε να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να δουλέψει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Η νίκη επί της Δόξας είναι απαραίτητη και μόνο η αρχή αφού ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνει ένα σερί νικών προκειμένου να μείνει ζωντανός και στη συνέχεια να αρχίσει να μειώνει τη διαφορά από την κορυφή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!