Να ζήσεις ρε Θρύλε και Χρόνια Πολλά

Συμπληρώνόνται σήμερα 89 χρόνια από την ημέρα που ο Γιώργος Πουλίας και άλλα 40 άτομα μαζεύτηκαν στο μικρό ζαχαροπλαστείο του Xαράλαμπου X’Iωάνου στην οδό Λήδρας για να ιδρύσουν αυτό που εξελήχθηκε ως ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στην Κύπρο. Ο ΑΠΟΕΛ μας συμπληρώνει σήμερα 89 χρόνια ένδοξης ιστορίας και είναι μέρα που οι απανταχού οπαδοί του μπορούν και πρέπει να νιώθουν περήφανοι.

Είμαστε περήφανοι γιατί τις οκτώ αυτές δεκαετίας ο ΑΠΟΕΛ έχει καταστεί μέσα από τα επιτεύγματα του η πιο πετυχημένη ομάδα αλλά κι αυτή που χαράσσει γραμμή και πρωτοπορεί εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Οι επιτυχίες του ποδοφαιρικού τμήματος είναι φυσικά αυτές που δίνουν στην ομάδα μας την άιγλη που κάνει τους εκτός να ζηλεόυν. Ο μέχρι στιγμής λογαριασμός αφορά 24 πρωταθλήματα, 21 κύπελλα και 13 σούπερ καπ. Δεν συμπεριλαμβάνουμε το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε και φοβήθηκαν να μας δώσουν ενώ δεν σας θυμίσαμε τα ευρωπαϊκούς ἀθλους.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η πρώτη ομάδα που πρόκριθηκε σε δεύτερη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ οι πρόσφατες επιτυχίες δεν χρειάζονται ειδική αναφορά. Οι τρεις συμμετοχές στους ομίλους του Champions League με την ανεπανάληπτη πορεία μέχρι τους 8 αλλά και αυτές στο Europa League έχουν καταστήσει τον ΑΠΟΕΛ ως μια ομάδα ευρωπαϊκού εκτοπίσματος.

Η τελευταία δεκαετία μπορεί να θεωρηθεί και η πιο πετυχημένη αλλά μέσα από αυτήν αναδυκνύεται και η κουλτούρα που κάνει τον ΑΠΟΕΛ μοναδικό. Ο κόσμος του είναι απαιτητικός, μοναδικός αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις αυτοκαταστροφικός.

Οι εκάστοτε διοικήσεις, προπονητές ή ακόμα και ποδοσφαιριστές βρίσκονται συχνά πυκνά στο επίκεντρο έντονης κριτικής αφού ο πήχης των προσδοκιών βρίσκεται δικαιολογγημένα πολύ ψηλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X