Νέα αρχή με δικαιολογημένες εκκρεμότητες

Διακοπές τέλος από σήμερα για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αφού το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση στον Αρχάγγελο. Στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ θα βρεθούν δυο από τα νέα αποκτήματα (Νατέλ, Καζού) αφού ο Αλ Τααμάρι είναι μεταξύ αυτών που εξασφάλισαν άδεια.

Το ίδιο ισχύει για τους Ζαχίντ, Σάλλαϊ και Πολιάκοφ στους οποίους δόθηκε επιπλέον άδεια λόγω  των υποχρεώσεων του με τις Εθνικές τους και θα πάνε απευθείας στην Πολωνία σε μια εβδομάδα.

Σίγουρα το πιο περίεργο είναι ότι στον Αρχάγγελο ή και στην Πολωνία θα βρεθούν παίκτες που στην πορεία δεν θα είναι στο ρόστερ.

Όπως είναι γνωστό υπάρχει υπεραριθμία ξένων και κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να αποδεσμευτούν προκειμένου να έρθουν οι παίκτες που έχουμε τρομερή ανάγκη.

Πέραν του Καρλάο που είναι η ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας και η περίπτωση του θεωρείται πλέον σίγουρη, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ενισχυθεί με έναν αμυντικό μέσο και έναν επιθετικό.

Επειδή πρέπει να είναι ποδοσφαιριστές με βιογραφικά που τους καθιστούν ικανότατους θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη επένδυση από πλευράς μας, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση του επιθετικού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X