Σαλαμίνα Vs ΑΠΟΕΛ 1-1

Η ομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων και από την πρώτη αγωνιστική των play offs έδειξε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά την πίεση της κορυφής αλλά και τις ιδιαιτερότητες κάποιων αγώνων.

Ο Τραμετσάνι και οι παίκτες δεν είχαν τις λύσεις απέναντι στους παθιασμένους Σαλαμιναίους αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν νωθροί και χωρίς λειτουργικό πλάνο.

Ο αγώνας
Από την αρχή φάνηκε ότι πάει κάτι στραβά αφού ήταν οι παίκτες της Νέας Σαλαμίνας που είχαν περισσότερη ενέργεια και με ένα ξέφρενο ρυθμό κατάφεραν να κερδίσουν την μάχη του κέντρου.

Αυτό επέτρεψε να φτάνουν με ευκολία στην περιοχή του Ρόμο, οπότε η δημιουργία φάσεων ήταν θέμα χρόνου. Μετά από μερικές προειδοποιήσεις στο 10 ήρθε το γκολ και αφού προηγουμένως μια επέλαση του Τάμαρι δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε με 1-0 όταν μετά από πλάγιο και όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ του Τζαιλσον, ο Ρόμο απέκρουσε ασταθώς και στην επιστροφή ο Τισντέλ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το γκολ έδωσε μεγαλύτερη δυναμική στους γηπεδούχους που κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες και έδειχναν να είναι η ομάδα που έχει σαν στόχο την κορυφή. Η αντίδραση μας βασίστηκε σε ατομικές εξάρσεις και στο 23 ο Ζαχίντ με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι ατομικές ενέργειες του Τάμαρι δεν μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάτι ουσιαστικό, ο Μπεζιακ ήταν ξεκομμένος και εκτός της περιοχής έκανε λάθη έτσι όλα έδειχναν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Ενάντια στη ροή του αγώνα όμως ήρθε η ισοφάριση όταν στο 36 ο Ζαχίντ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 1-1 μας κράτησε ζωντανούς και το ζητούμενο πλέον ήταν να λειτουργήσουμε καλύτερα στην επανάληψη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει καλύτερη αντίληψη του αγώνα και να κρατά περισσότερο την μπάλα, χωρίς όμως να μπορεί να εξασκήσει την πίεση που θα έφερνε φάσεις ή γκολ.

Η εξάρτηση στις ατομικές πρωτοβουλίες ήταν ξεκάθαρη έτσι ο Τάμαρι απείλησε στο 56 όταν με ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ήταν άστοχος.

Με την ομάδα να χρειάζεται επιπλέον ώθηση ο Τραμετσάνι έκανε δυο αλλαγές μέσα σε ένα τρίλεπτο (67-70) με τους Μπάλογκ και Εφραίμ να αντικαθιστούν τους Μπέζιακ και Καζού αντίστοιχα.

Οι κινήσεις του Ιταλού βοήθησαν αφού γίναμε πιο επιθετικοί αλλά ήμασταν φλύαροι έτσι παρόλο που υπήρχε χρόνος δεν μπορέσαμε να αποτρέψουμε την ισοπαλία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μπέζιακ, Γκέντσογλου, Ζαχίντ, Τάμαρι

ΑΠΟΕΛ:
Ρόμο, Βούρος, Καρλάο, Ιωάννου, Γιάκολις, Καζού (70 Εφραίμ), Γκέντσογλου, Ζαχίντ, Τάμαρι, Νατέλ (84 Βιντιγκαλ), Μπέζιακ (67΄ Μπάλογκ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!