Νέες θέσεις

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε διάφορα αλλά αυτό που ξεχώρισε είναι ότι θα δοκιμάσει κάποιους ποδοσφαιριστές σε νέες θέσεις. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψη αν θα πετύχουν αυτά που θα δοκιμάσει αλλά μετά από 35 παιχνίδια στη φετινή χρονιά κάτι πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε. Μέχρι στιγμής απλά  βλέπουμε και πιστεύαμε ότι τα πράγματα θα διορθωθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Δεν έχει σημασία πως θα πείσεις τους παίκτες να αγωνιστούν, είναι υποχρέωση μας να παλέψουμε για την ομάδα. Είναι σημαντικό να μπούμε καλά στο παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να προηγηθούμε. Αυτό είναι το καλύτερο. Στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε εύκολα γκολ, ενώ κάναμε και πολλά λάθη. Θα πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε».

Αρχικό σχήμα:
«Στο μυαλό μου υπάρχει το να δοκιμάσω κάποιους παίκτες σε νέες θέσεις. Παρόλα αυτά ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να διεκδικήσουμε την νίκη. Υπάρχουν κάποια κενά τα οποία δημιουργήθηκαν λόγω τραυματισμών και είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και κάποιοι παίκτες να βρουν ρυθμό».

Rotation και πιθανότητες:
«Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν μπορούμε να μιλάμε για πιθανότητες. Κάναμε πολλά λάθη στον πρώτο παιχνίδι. Η διαφορά της Βασιλείας ήταν ότι ήταν πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά. Σκόραρε από δικά μας λάθη. Έχω κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου. Δεν μπορεί να γίνει ροτέισον σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να καταλήγω σε κάποιους παίκτες, για να βρω ένα κορμό. Το να αλλάζουμε συνέχεια παίκτες, δεν θα βοηθήσει να δεθούμε. Ακολουθούν 11 σημαντικά παιχνίδια γι’ αυτό σας είπα ότι μου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια πράγματα ώστε να έχω στο πίσω του μυαλού μου κι άλλες λύσεις. Ο Εφραίμ έρχεται από τραυματισμό όπως επίσης και ο Αλωνεύτης, ίσως τους δώσω ευκαιρία αύριο γιατί είναι έμπειροι και τους χρειαζόμαστε. Μου δίνεται η ευκαιρία αύριο. Το 0-3 δεν δείχνει την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων και έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε πως ήταν ατυχές αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια μίλησε ο Εφραίμ:

«Ο στόχος είναι δύσκολο να επιτευχθεί ωστόσο ήρθαμε εδώ για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να βρούμε το γρήγορο γκολ ώστε να αλλάξουν και οι ισορροπίες. Πιστεύω ότι αν εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντίπαλου όπως έπραξε και αυτός στον πρώτο αγώνα, γιατί όχι να μην κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Κάθε παίκτης απ’ την πλευρά του προσπαθεί και μπαίνει στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Παίκτες, διοίκηση και γενικά, όλοι στην ομάδα, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X