Νέος μέγας χορηγός

Μέγα χορηγό έκλεισε ο ΑΠΟΕΛ και έτσι στο μπροστινό μέρος της φανέλας θα υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας Pari-Match. Πρόκειται για εταιρεία στοιχημάτων και η συμφωνία αφορά τόσο τις τοπικές διοργανώσεις όσο και τις ευρωπαϊκές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Pari-Match. Η εταιρεία Pari-Match θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Το εμπορικό σήμα του Μέγα Χορηγού θα τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης σε όλους τους επίσημους αγώνες του ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα μας ξεκινά την συνεργασία της άμεσα από τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Η επίσημη παρουσίαση της χορηγού εταιρείας θα πραγματοποιηθεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Η εταιρεία Pari-Match

Η Pari-Match ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια και είναι διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων. Είναι μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο της Ανατολικής Ευρώπης και δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω διαδικτύου.

Η εταιρεία Pari-Match δραστηριοποιείται ήδη ως επίσημος χορηγός ποδοσφαίρου στην Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στην Εθνική Ομάδα της Ουκρανίας και είναι ο επίσημος χορηγός του Ουκρανικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει μετονομαστεί σε «League Pari-Match» από την περίοδο 2015-16.

Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την Pari-Match για την επιλογή της να συνεργαστεί με την ομάδα μας.

Είναι η δεύτερη μεγάλη χορηγική συμφωνία που ολοκληρώνεται από την ομάδα μας σε μια εποχή που η εξεύρεση χορηγών είναι από δύσκολη έως αδύνατη. Ο ΑΠΟΕΛ καταφέρνει να εξαργυρώσει μέσα από τις συμφωνίες αυτές την αναγνώριση του ονόματος του σε διεθνές επίπεδο αφού και οι δύο χορηγικές συμφωνίες αφορούν σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!