Νιώθει την αύρα του κόσμου

Οι δηλώσεις του προπονητή μας μετά τον αποκλεισμό από την Άεκ στο θεσμό του κυπέλλου είχαν εκτός από ανάλυση του παιχνιδιού τις απόψεις του σχετικά με τον τελικό της Κυριακής. Νιώθει ήδη την αύρα του κόσμου ο Μπαλταζάρ και δείχνει με αυτό τον τρόπο ότι θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χωρίζω το παιχνίδι σε δυο μισά. Το πρώτο μισό που σκόραρε η ΑΕΚ και άλλαξε η ροή και μέχρι να σκοράρει που κυριαρχήσαμε, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και την μπάλα. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά οι 1-2 μπορούσαν να μας δώσουν το γκολ. Μπήκαμε στα αποδυτήρια με τη βεβαιότητα ότι μπορούσαμε να σημειώσουμε ακόμα ένα γκολ. Ξεκινήσαμε δυνατά βρήκαμε μια καλή ευκαιρία με τον Μακρή για να ισοφαρίσουμε το πρώτο παιχνίδι και μετά ένα αμυντικό λάθος μας στέρησε τα όνειρα να περάσουμε. Πολύ περήφανος για τους παίχτες για τη δουλειά που έκαναν και την κατανόηση. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Στυλιανίδη που έκανε φανταστική δουλειά.

Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε στον τελικό. Τώρα επικεντρωνόμαστε 100% στο πρωτάθλημα και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μια τελευταία κουβέντα προς τους φιλάθλους μας που νιώθω την αύρα τους. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν προς τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στον τελικό».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X