Νωρίς για συμπεράσματα

Την άποψη ότι είναι ακόμα νωρίς να εξαχθούν συμπεράσματα όσον αφορά την προοπτική της ομάδας εξέφρασε σήμερα ο υπεύθυνυνος επικοινωνίας της ομάδας μας αναφέροντας ότι η πρώτη σωστή αξιολόγηση θα γίνει με το πέρας του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πετεβίνος για τα δύσκολα που έρχονται αλλά και τη σημερινή συνέλευση της ΚΟΠ:

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ αλλά και τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια…

«Πρέπει να εκτιμάς τα δεδομένα σε σχέση με τον επόμενο αντίπαλο. Με αυτό τον τρόπο πορευτήκαμε μέχρι στιγμής. Θέλουμε να κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας. Είναι ένας μήνας που θα χρειαστούμε τη βοήθεια του. Είναι όλα σημαντικά παιχνίδια και κάποια καθοριστικά, όπως αυτά της Ευρώπης. Ο κόσμος το κατανοεί και περιμένουμε να έρθει κατά χιλιάδες στο Τσίρειο και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Η σωστή πρώτη αξιολόγηση γίνεται με το πέρας του πρώτου γύρου. Ταμείο για το ποια θα είναι τα δεδομένα, κάνεις με το πέρας του πρώτου γύρου και της κανονικής περιόδου. Είναι νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα».

Για τη θέση του ΑΠΟΕΛ ενόψει της συνέλευσης για τους φακέλους…  

«Έχουμε τοποθετηθεί στη φιλοσοφία και στα ερωτήματα που έχουμε. Διαβάζουμε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, όμως δεν έχουμε ενημέρωση για τις προθέσεις της ομοσπονδίας. Το σοφότερο είναι να περιμένουμε. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο και ότι πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τομές. Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε τις τομές φτάνει να είναι ξεκάθαρες και να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο να εξαλείψει το άσχημο φαινόμενο που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Θα πρέπει να βρεθούν και να εφαρμοστούν αποφάσεις για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι εύκολο να λυθεί, τουλάχιστον όμως να πάρουμε αποφάσεις για τη συνέχεια. Ξέρουμε τα στοιχεία της εξίσωσης. Και σε άλλες χώρες βρήκαν τις λύσεις και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Δεν μπορεί να μπει μια τελεία. Μέσα από την εμπειρία της ΟΥΕΦΑ μπορούμε να πάρουμε στοιχεία για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Θα πρέπει επιτέλους να πάρουμε μέτρα για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και να είναι εφαρμόσιμα. Οι τροποποιήσεις που έγιναν το καλοκαίρι, δεν έφεραν αποτέλεσμα και μεγάλωσαν το πρόβλημα. Θα πρέπει να γίνει κάτι και να έχουμε καλύτερες μέρες. Ο λόγος που το ΑΠΟΕΛ με δημόσια ανακοίνωση κάλεσε τη Βουλή να προχωρήσει στην κατάθεση νομοσχεδίου είναι για να δοθούν τα απαραίτητα εργαλεία στις διωκτικές αρχές για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!