Ο αγώνας της ζωής του

Το στόρι του Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι λίγο ή πολύ γνωστό και κυρίως το πως η προπονητική του καριέρα πήρε τα πάνω της μάλλον ανέλπιστα τους τελευταίους έξι μήνες. Αφορμή και αιτία ο ΑΠΟΕΛ που λόγω της αλλαγής προπονητών περίπου κάθε έξι μήνες, αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Πορτογάλο προπονητή

Ο Μπαλταζάρ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτήν που θεωρήθηκε πιο δύσκολη από ποτέ αφού οι παθογένειες της ομάδας έφτασαν στην κορύφωση τους.

Ο τίτλος αποτέλεσε και το διαβατήριο της ανανέωσης της συνεργασίας αφού η διοίκηση Πετρίδη έκρινε ότι αν και άπειρος θα μπορούσε (με τις παρεμβολές της) να καθοδηγήσει την ομάδα και τη φετινή χρονιά.

Στο πρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή η διοίκηση βλέπει μια περίπτωση που ίσως εξελιχθεί  με αυτή του Γιοβάνοβιτς όσο και αν οι ομοιότητες δεν είναι τόσο έντονες πέραν από το νεαρό της ηλικίας.

Σε κάθε περίπτωση ο Μπαλταζάρ με όλα τα καλά και τα στραβά του βρίσκεται ενώπιων του πιο καθοριστικού αγώνα ως προπονητής. Αν την Πέμπτη καταφέρει να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Europa League θα έχει προσθέσει στο βιογραφικό του το σημαντικότερο επίτευγμα.

Αυτό που θα τον εδραιώσει σε ουσιαστικό βαθμό ως προπονητή και θα του επιτρέψει να βάλει το δικό του στίγμα στην ομάδα με πιο έντονο τρόπο. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!