Ο Άλβες και οι άλλοι

Την Κυριακή στο ΓΣΖ θα αναμετρηθούν οι ομάδες με τις καλύτερες αμυντικές επιδόσεις στο πρωτάθλημα, αφού η ομάδα μας και η ΑΕΚ έχουν δεχτεί μόνο από 19 τέρματα. τα ντέρμπι κρίνονται στις πλείστες των περιπτώσεων από την σωστή αμυντική λειτουργία των ομάδων και είναι για αυτό που λένε πολλοί ότι οι άμυνες στο τέλος της ημέρας κερδίζουν πρωταθλήματα.

Το comeback του ΑΠΟΕΛ βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην ουσιαστική βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας. Οι προσθήκες των Μιλάνοφ και Μερκή έπαιξαν καταλυτικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση όπως επίσης και η επιστροφή του Πάρντο κάτω από τα δοκάρια. Η άμυνα όμως ξεκινά από την επίθεση και είναι για αυτό που συνεισφορά παικτών όπως οι Γιαννιώτας και Ντε Βινσέτι κρίνεται ως ουσιαστική προκειμένου να λειτουργήσουν αρμονικά όλες οι γραμμές.

Στον καθοριστικό αγώνα της Κυριακής ο ΑΠΟΕΛ καλείται να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα διατηρήσει το μηδέν παθητικό που θα του επιτρέψει να θέσει βάσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Άλβες σκοράρει με συχνότητα που τον καθιστά τον no1 κίνδυνο αλλά η μηχανή παίρνει μπρος λόγω του Τομάς και των ακραίων επιθετικών.

Το πλάνο εξουδετέρωσης που ετοιμάζει ο Κετσπάγια θα πρέπει να λειτουργήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό κάτι που προϋποθέτει σωστή προετοιμασία και πλήρη αυτοσυγκέντρωση την ώρα του αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!